Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen stílusú öltözködés imponál nektek leginkább egy ellenkező neműn?? Konkrét ruhdarabokat is mondhattok akár, amik általában bejönnek nektek.
bővebb nadrágok, farmerek, felsők, pulcsik; sportcipők, bőrdzsekik. az ingek is tetszenek főleg, ha egy kicsit ki van gombolva felül és fel van tűrve az alkaron.
20/L
Amikor képes minden szituációban megtalálni azt a ruhát, ami oda illik. Szinte minden jöhet. Az elegánstól a melegítő szettig, ha jól áll neki.
Egyébként nekem a feminim ruhák is nagyon vonzóak tudnak lenni, ha illik az emberhez.
Gyűlölöm viszont, ha egy fiún skinny farmer van. De ha valakinek az a jó, legyen. :)
Ehh nem is tudom :/
Inkább azt írom le először, ami nem tetszik: skinny és/vagy szaggatott nadrágok; kilógó alsónadrág
Egyébként én az egyszerűbb outfiteket szeretem, pl
szóval egy dzseki+póló+farmer/pulóver+farmer kombóval nem hiszem, hogy mellé tudnál lőni
Vagy pl átlagos outfit 1-2 techwear stílusú ruhával
Pl egy techwear nadrág+fehér póló+fekette dzseki
De igazából az a fontos, hogy jól érezd magad benne és passzoljon a személyiségedhez
Általában a lányokon az egyrészes (nyári)ruhák harisnyával tetszenek nagyon, melegben vékonypántos szandállal, hidegebb időben valami bőrös jellegű cipővel, de nem az ilyen punk stílus, hanem az a normális, hagyományos. Emellett nagyon vonz, amikor erre kicsit hidegebb időben kötött kardigánt húznak. Télen pedig a hosszabb szövet,- vagy ballonkabát tetszik rajtuk. És bár az nem tartozik a ruhához, de szerintem a kibontott vállig, esetleg hátközépig érő, ÁPOLT haj elmondhatatlanul gyönyörűvé teheti az adott nőt. Főleg, ha nem teszi tönkre a szépségét sminkkel, meg műkörömmel, ne adj' Isten piercingekkel. Na, de az már egy másik kérdés.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!