Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tehetnék?
Már lassan 2 éve jöttem rá, hogy tomboy vagyok. A hajamat levágattam rövidre, és többnyire fiús ruhákat hordok.
Szóval, az a helyzet, hogy amióta megtaláltam a saját stílusom, a fiúk inkább elkerülnek, vagy csak haverkodnak velem.
Most van egy fiú aki nagyon tetszik (osztálytársam), és tudom, hogy neki a ‘lányos lányok’ jönnek be, és emiatt eléggé szomorú vagyok.
Még sohasem volt kapcsolatom senkivel sem, és nagyon rosszul érint, hogy én vagyok az az egyedüli ember az osztályban, aki fiúsan néz ki a lányok közül.
Nem akarok senkiért, és semmiért sem megváltozni, de még is zavar, hogy soha senkinek sem jövök be.
(Kérlek, a gyűlölködő kommenteket hanyagoljuk)
Most csak azert levagatni a hajad h mas legyel mint a tobbixd
Nem ettol leszel egyedi
Noveszd meg a hajad es menj el pasizni
#2-es! Nem azért vágattam le a hajam, mert "más" akartam lenni, hanem azért, mert én így láttam jónak :D.
Meg különben is, nem minden lánynak áll jól a hosszú haj, illetve nem minden lánynak kötelező hosszú hajat növesztenie.
Gondolkozz már egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!