Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom néha szagolja a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom néha szagolja a cipőimet, zoknimat ugy mondd dugiban. Csak én tapasztalok ilyet vagy van más lány aki tapasztal vagy tapasztalt ilyet? Meg hogy álltok hozzá vagy esetleg elutasítobbnak kéne lennem?

Figyelt kérdés
Kicsit furálom de nem mintha zavarna egyébként, tőlem aztán a lábamat is megszagolhatja.

2022. júl. 17. 21:52
1 2
 11/11 anonim válasza:
67%
Szerintem ne legyél vele elutasító. Jó magam is lábimádó vagyok, és nem találok semmi kivetni valót. Hagyjad had szagolgassa. Jó dolog az!
2023. febr. 7. 19:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!