Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a lány horoszkópjából ki lehet deríteni mit szeret és mit nem? Illetve az ilyen lányok képesek a a srác horoszkópja alapján párt választani?
6-os: szerintem meg nem lehet semmit megmondani a születési hely és dátumból.
Tesztként legalább 6-7 valakinek megadtam, aki azt állította, hogy igen és ugyanennyi teljesen eltérö eredményt kaptam vissza, de egyik sem igazán voltam én.
7-es: dehogynem, egy teljes születési chartot az összes bolygóállással.
Remélem nem kevertétek össze azzal, hogy valaki mondja hogy "Jaj Halak vagyok én is, mint te, akkor tuti tökre hasonlítunk!", hanem mindent belevéve, Nap, Hold, aszcendens, Merkúr, Vénusz, Lilith, Chiron stb, mert hogy a horoszkóp az ezt foglalja magába.
A 7-es vagyok: nem, nem kevertem össze semmit, hanem direkt "hozzáértö" valakikröl van szó, akik állították, hogy a pontos születési adataimból készítenek valamit - nem emlékszem a kifejezésre, de bonyolult akármiröl volt szó - és abból mondanak nekem mindent rólam.
Én magam csak a születési adataimat ismerem, mert az egészet hülyeségnek tartom (nem bántásból mondom), és nem foglalkoztam a témával. ÖK meg bizonygatták, hogy van ilyen, meg mindent megmond rólam. Hát nem, egyetlen pont sem stimmelt az egészböl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!