Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most micsoda?

Figyelt kérdés

Sziasztok, szoooval eleg erdekes helyzetben vagyok.

Ugyanis van egy fiu akivel megismerkedtem.

Abban allapodtunk meg hogy marad a baratsag extrakkal. De nem tudom mi van most ugyanis sokszor talalkozunk de nem mindig szexelunk es nem mindig szex a tema.

Rengeteget beszelgetunk, nevetunk.

Mar egymas vallan is sirtunk. Mindig meghallgat es segit amiben tud.

Es persze ez forditva is igy van.

De kacsingatunk mas emberek fele is.

Gyakran kerdezi h van e mas fiu rajta kivul.

Meg hogy szexelek e massal. De nem szoktam, csak vele.

Mindig vigyaz ram es figyel.

Nem tudom mi ez. Teljesen ossze vagypok zavarodva. Nem tudom mit erzek.

2022. júl. 5. 18:00
 1/5 palfydanka ***** válasza:
97%
szerintem az, aminek te írtad. Barátság extrákkal. Ugyanúgy kacsintgattok ki, max a szex miatt kialakult köztetek valami, ami esetleg később több lehet.
2022. júl. 5. 18:50
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Ha egy fiú törődik veled, vigyáz rád akkor az 90% hogy szerelmes beléd, esetedben szerintem nem egy átlagos fiúról van szó, de ha megkérdezed tőle jókor és jól hogy szeret-e akkor kiderül minden és onnantól már könnyebb lesz eldöntened hogy kell-e a srác vagy nem, mivel hogy igazából ezen gondolkodsz nagyon szerintem.
2022. júl. 5. 20:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, az a helyzet hogy nem tudom eldonteni most mi a szitu, ad olyan jeleket is hogy nem csip, pl multkor a vallara tettem a fejem es lelokte. De nem szokott ilyet csinalni, nem ertem. En nem vagyok szerelmes. Vagyis nem tudom milyen szerelmesnek lenni. Nem voltam meg. Dehat fura ez az egesz.
2022. júl. 5. 22:41
 4/5 anonim ***** válasza:
70%

Aha, hát ebből én azt szűröm le hogy gyakorlatilag szépen fogalmazva kihasználjátok egymást vagy valami hasonló lehet a szitu, ebben az esetben pedig inkább engedd el (ismerős helyzet).

De ha részletesen le írnál mindent ami miatt fel tetted a kérdést akkor sokkal könnyebb lenne válaszolnom pontosat.

Nem rég miattam össze jött egy pár mert segítettem nekik itt az oldalon, szóval ha gondolod írd le privátba részletesen a dolgokat.

2022. júl. 7. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:

A különbség egy kapcsolat és barátság extrákkal között szerintem csupán az, hogy elköteleződünk a párunk mellett, csupán azért, mert annyira mély érzéseket szeretnénk táplálni egymás iránt. Plusz magunknak szeretnénk őt. :)

Amit leírtál nekem sima barátság extrákkal szituációnak jött le. Amennyiben szerelmes lennél egyszer belé, talán rákérdezhetsz nála, hogy hasonlóan érez-e vagy sem. Onnantól pedig meglátátok hogyan alakul.

2022. júl. 31. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!