Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így ez most micsoda?
Figyelt kérdés
Egyetemen van egy szaktarsam akivel nagyon jóban vagyok, olyan a fiú mint a lelki társam, tehát fontos nekem. Karantén alatt sokáig nem találkoztunk azután előző héten amikor újra találkoztunk szinte egymás nyakába ugrottunk és olyan hosszú ideig oleltuk egymást mint még soha. Mondtam is neki hogy nagyon jó újra látni... Azután azóta akármilyen szaktársas buli volt mindig odajött hozzám és ugyanolyan hosszú ideig ölelt.Elotte sosem csinált ilyet hogy csak úgy magától odajött volna és megölelt, mindig csak koszoneskor azon kívül nem. Most pedig egy alkalommal többször is. Nem tudom,hogy ez azért van mert hiányoztam neki és nem akar újra elveszíteni, vagy esetleg változtak az érzelmei irántam. De ezen kívül meg nem ír,nem keres szóval nekem ezért furcsa.Nekem kicsit bejön a srác szóval jól esik, csak így nem értem most hogy mi a helyzet.2021. szept. 10. 20:06
1/4 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki, csak fél írni neked. Tegyél te egy próbát, lám mi sül ki belőle.
2/4 anonim válasza:
Ha nagyon jóban vagytok akkor szerintem nyugodtan közeledhetsz felé,akár rá is kérdezhetsz hogy mi a helyzet csajok terén
3/4 anonim válasza:
2 lehetőséged van:
- Adj neki jeleket. Ha tetszel neki, reagálni fog a jeleidre.
- Beszéld meg vele, hogy mi is van kettőtök közt.
Sok sikert!:)
4/4 anonim válasza:
Kedvel Téged a fiú, csak nem akar törtető lenni, várja a reagálásod.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!