Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatja ezt?
Figyelt kérdés
Van egy srác, hónapok óta beszélgetünk. Többször volt már róla szó, hogy találkozunk, de mindig lemondta valamiért. Ebben az a furcsa, hogy mindig ő keres nekem, ha nem írtam vissza neki 1-2 napot mindig írt stb. Illetve a talikat is mindig ő hozza fel, hogy nincs e kedvem, aztán mikor oda jutunk lemondja. Mitől lehet ez? Kezdek beleunni, szóval valószínűleg következőnek bele se megyek, csak nem értem miért csinálja ezt😄2022. jún. 30. 21:14
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy ahogy közeledik a találkozó időpontja, elillan a bátorsága, amely az interneten megvan.
3/5 A kérdező kommentje:
#2 ha ezzel arra gondolsz, hogy kamu vagy ilyenek, ez kizárt, mert egy suliba jártunk gimibe (ő felettem egyel) szóval látásból ismerjük egymást😄
2022. jún. 30. 21:46
4/5 anonim válasza:
Akkor te nem létezel. :D És a kiírt kérdésed is kamu. :D
5/5 anonim válasza:
Mondd meg neki határozottan, hogy te kezded ezt unni, szóval még egy utolsó esélye van a talinak és ha azt is lemondja, akkor ennyi volt. Állj ki magadért és ne hagyd, hogy szórakozzanak veled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!