Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam rosszul ha valaki "szeret"?
Figyelt kérdés
Nos tinilány vagyok. Elkezdtem ismerkedni egy fiuval nyilvan fiatal vagyok meg nem is errol van szo. Lényeg a lényeg hogy tok jol ment az egesz eleinte csak barátok voltunk interneten, aztán tobb lett belole nyilván ez is csak interneten. Es elkezdte irni ez a fiú hogy babám vagy ilyenek, pedig interneten ment az egesz, es automatikusan rosszuk éreztem magam, hanyingerem volt magamtol ugy éreztem hogy "uristen mitcsinalok" es inkabb megszakitottam vele a kapcsolatot. De ha mar az internetes fiúkkal nem birom pedig akikkel beszelgettem kedvesek voltak es normalisak, illetve tetszettek is. Akkor élőbe a fiukkal mégjobban nem fog menni. Ez masztizás uttán is igy szokott lenni, elkap egy lelkiismeret furdalás. Abba meg hogy valakivel le feküdjek bele se tudok gondolni. De ez minek van? (Remelem nagyobb koromra elmulik)2022. jún. 28. 21:05
1/8 A kérdező kommentje:
Vagy ha nem is szeret az illető de ha mar tetszek neki, mar ott ugy vagyok vele h nekem biztos nem kell senki
2022. jún. 28. 21:06
2/8 anonim válasza:
Azért a "babám" szerintem túlzó megszólítás... lehet csak elijesztett?
Na, meg rendkívül gátlásos vagy.
3/8 A kérdező kommentje:
Jo most nyilván nem csak az volt h babám, igy tobb szó. Nem maga a szótól ilyettem meg mert esku jól esett, csak maga az h nemtudom nekem ilyet mondtak meg igy ahh leirhatatlan ez az erzes
2022. jún. 28. 21:32
4/8 anonim válasza:
Ettól a "babám"-tól én is a hajamat tépném! Ez nem kedves bók, hanem lekezelés. Valószínűleg a családodban tabu a szexualitás, talán nagyon vallásosak. Ne siettesd a dolgokat, majd ha komolyan megtetszik valaki, nem lesznek ilyen fenntartásaid, mert igazán vonzódni fogsz hozzá.
5/8 anonim válasza:
Szerintem tudatodon kívül elijesztett, nem ismered igazán az illetőt, az agyadnak nincs kihez kapcsolnia az érzelmeket igazán, persze hogy így reagálsz. Élőben jobb lesz hidd el.
6/8 anonim válasza:
Egyrészt nem szeretted őt igazán, nem tetszett eléggé és még el is ijeeztett.
"Ez masztizás uttán is igy szokott lenni, elkap egy lelkiismeret furdalás" - Masztizás alatt a boldogságért felelős hormon szintje az egekbe szökik, majd hirtelen leesik, ez okozza ezt az érzést.
7/8 anonim válasza:
Azért mert örömet okozol magadnak nem kell semmi lelkifurdalásnak lenni,ez egy normális folyamat utána pár nap már újra kívánni fogod,talán ezt fiatal korban nehéz megszokni de utána majd bele lendülsz ha pedig megérettél rá hidd el el fogsz tudni mindent képzelni,talán már sikerül is néha ahogy az írásodból kiveszem ;).
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a válaszokat! Sokat segitetettek❤
2022. aug. 11. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!