Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem akarom megbánt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem akarom megbántani mert elégge rosszul érezném magam tőle

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány a suliba akinek tetszem és fogjuk rá hogy valamennyire nekem is.. de nem állok készen egy kapcsolatra lánnyal és nem is akarom megbántani. Mit kéne tennem?
2022. márc. 4. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak légy őszinte. Tudasd vele, hogy te is kedveled, és nem vele van a probléma, egyszerűen csak úgy érzed, hogy még nem állsz még készen egy kapcsolatra.
2022. márc. 4. 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod, hogy tetszel neki?

Egyébként meg mindegy, mit csinálsz, csak arra figyelj, hogy ne ringasd őt téves illúziókba. Lehetsz vele kedves, de ha tényleg nem szeretnél kapcsolatot, akkor ezt vele is éreztetned kell.

2022. márc. 4. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem legyél őszinte, az a legtisztább.
2022. márc. 5. 00:16
 4/5 A kérdező kommentje:
A 2es-nek valaszolva: hat igazából mar elmondta nekem meg eszre is lehet venni
2022. márc. 5. 11:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet, most még nem állsz készen egy kapcsolatra, de mi lenne ha addig elkezdenétek barátkozni, hátha később már készen állsz.

Ha bejöttök egymásnak, csak te még nem állsz készen, addig nem kell kizárnod az életedből. Tedd világossá számára, hogy ő is tetszik, de amíg nem érzed hogy komolyra fordulhat, addig kezeljétek helyén a dolgokat.

2022. márc. 10. 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!