Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy taníthatnám meg a barátnőmet smárolni, anélkül, hogy kínos lenne vagy megbántanám?
Sziasztok. Pár hete összejöttünk a barátnőmmel. Minden jó, csak annyi a probléma, hogy nagyon nem tud smárolni. Már többször beszéltünk róla, de szegénynek nagyon nem megy. Izgul is és nem is csinálta még.
Igyen gyors kis szájra puszi csókot már rengeteget adtunk/kaptunk, de rendes még nem volt, csak ilyen fura.
Úgy nézett ki, hogy én smároltam miközben ő összeszorította a száját, és picit kellemetlen volt, meg kínos. Meg szeretném tanítani neki, de nem akarom megbántani, se kellemetlen helyzetbe hozni.
Mit javasoltok?
Találkoztam már olyan lánnyal akinek nem igazán jött be az ilyesmi, csak a szályrapuszi szerű csók, a nyelvestől rosszul volt.
Lehet ő is hasonló.
Ne haragudj, de miből gondolod hogy te tudsz csókolózni? :D
Lehet, hogy nagyon nyálasan csinálod, túl sok nyelvvel és neki ez nem tetszik. Próbáld csak ajkakkal, finoman, a nyelvet hanyagold. Így szépen át lehet menni pusziból hosszabb szájra pusziba, utána kicsit kinyitva az ajkakat finoman összeérinteni, az alsó/felső ajkat csókolni. Majd ha ebben már magabiztos lesz, utána jöhet a nyelv de az is csak finoman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!