Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a lánynak, hogy én így nem akarom, anélkül hogy megbántanám?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel beszélgetek március óta és jól elvagyunk, amikor szán rám időt, de azt vettem észre, hogy inkább csak akkor ha nincs jobb dolga.
Tehát amikor például a barátai nem érnek rá, vagy nem tud mit csinálni és unatkozik. Én szívesen beszélek vele, ezért nekem rosszul esik, hogy én csak az a +1 ember vagyok számára. Én ezt így nem szeretném tovább folytatni, de meg sem szeretném bántani, mert jelent annyit nekem, hogy nem szeretném hogy rosszul érezze magát.
Javaslatok?
2021. máj. 9. 22:31
1/7 anonim válasza:
Szerintem ilyet nem lehet szépen elmondani. Kérdezz rá nyíltan, mondd el neki mit gondolsz, hogy érzel. Ha ezen megbántódik, ne foglalkozz vele, mert igazából ő is bánt téged.
2/7 anonim válasza:
neharagudj hogy ezt mondom de ha csak akkor szan rad idot amikor unatkozik, nem is biztos h rosszul fog neki esni ha közlöd. ha meg rosszul esik neki így járt, gondolom neked se esik jól, hogy kihasznál
3/7 anonim válasza:
Mit jelent pontosan az, hogy nem szán rád időt?
4/7 A kérdező kommentje:
Azt, hogy én mindig csak a B lehetőség vagyok számára. Tehát olyan nincs hogy velem akar valamit, csak ha nincs más jó vagyok én. Ma megpróbálom megmondani neki, hogy ez így nem jó.
2021. máj. 10. 11:24
5/7 anonim válasza:
Légy őszinte, egyenes, határozott. Mindig jó tisztázni a dolgokat
7/7 A kérdező kommentje:
Elmondtam és szomorúnak tűnt. Próbált magyarázkodni, de már nem nagyon figyeltem, elengedtem a dolgokat. Néha küld valamit, de nem nézem meg és ennyi.
2021. máj. 13. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!