Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet megérteni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet megérteni a lányokat?

Figyelt kérdés
Van egy lány a technikumban ahova járok (10.osztály) és nem tudom hogy mi baja van de lassan megőrülök tőle. Egyszer az utca másik végéről rámkiabálva köszön egyszer ha ugyanazon a folyosón megyek el mellette véletlen 15ször akkor észre se vesz. Viccből szoktunk flörtölni de gyakran cukinak hív néha simogat és mindig belevési magát a fejembe aztán lelép egy hétre. Elég jól néz ki hogy őszinte legyek én meg inkább az átlagos kinézetű emberek közé tartozom de 9.ben egyáltalán nem kezdemenyeztem felé beszélgetést,a nálam jobb palikkal máshogy viselkedik de nem tudom hogy mi van. Amikor velem van mindig nevet ha más mond egy jó viccet azon el se mosolyodik ha én mondok valamit megszakad a nevetéstől (de őszintén nevet). Ha köszön már jobb napom van de érdekelne hogy ennek a nősténynek mi baja van. Válaszokat későbbiekben is figyelem nem csak az első két napban.

2022. jún. 27. 22:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Lehet tetszel neki és húzza az agyad, de beszélgetned kéne vele.
2022. jún. 27. 22:47
 2/2 anonim ***** válasza:
63%
Mondjuk ha igy beszelsz rola es hol mi nostennye degradalod, meg sem erdemled. Vilagi bohoc vagy, ezt ebbol a 8sorbol leszurtem.
2022. jún. 28. 13:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!