Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen megőrülök ettől a helyzettől, teljesen kivagyok. Mit tegyek? (többi lent)
Egy 17 éves srác vagyok. A kezdetektől fogva nagyon jóban voltam az egyik gimis évfolyamtársammal (lány), azonos a baráti körünk, szóval sok időt töltöttünk együtt. Áprilisra pedig teljesen szerelmes lettem belé. De mivel tudtam, hogy a tanév végén a szüleivel együtt kiköltözik az Egyesült Államokba, ezért nem mondtam el neki. Egy ideig. Ugyanis amikor eljött hozzám, hogy elbúcsúzzunk egymástól, akkor szerelmet vallottam neki. Nem bírtam magamban tartani. Sőt, megcsókoltuk egymást, amit én kezdeményeztem, ő pedig viszonozta. Ráadásul nem álltunk itt meg, hosszú időn keresztül smároltunk, és egyszer csak benyúlt a boxeralsóm alá és elkezdte fogdosni a f*szomat, erre én is benyúltam a bugyija alá, elkezdett lekerülni rólunk a textil... szeretkeztünk (Istenem, milyen csodálatos volt...).
Már több mint egy hete elment, de még mindig csak ő jár a fejemben. Próbálok tenni ez ellen, elfogalmi magam, de egyszerűen nem megy. Számomra ő az álomnő, ő az igazi, hozzá hasonlót sem fogok találni. Nagyon jól ismerem őt, tökéletes pár lennék.
Nem bántam meg azt, amit tettem, mert legalább megcsókoltam stb (nem terveztem el előre, egyszerűen így alakult), de nyilván ennél sokkal-sokkal többre vágyok, méghozzá arra, hogy a barátnőm legyen, együtt legyünk, találkozzunk, közös programjaink legyenek, csókolózzunk, szeretkezzünk...
1. Menj utána
2. idő, idő, idő. Mindent megold.
3. várd a gyermektartási felszólítást, mindjárt nem fogod annyira szeretni
Igen,természetesen védekeztünk.
Pont az ilyen esetek miatt tartok magamnál óvszert.
Mit reagált a vallomásodra?
Elképzelhető hogy ez valójában egy búcsú szeretkezés volt?
1. kérdés: Az volt a hosszabb válaszának lényege, hogy egy ideje ő is többet érez szimpla barátságnál, de hát kiköltözik az USA-ba
Én is azt tapasztaltam az utolsó hetekben, hogy már többet érez irántam, benne is kezdett kialakulni sztem (amit csak megerősített a csók és a szeretkezés)
2. kérdés: Simán elképzelhető, főleg mert a szexet ő kezdeményezte (a csókot én)
Szerintem lehetséges hogy mivel tudta hogy elutazik,nem akart többet kialakítani mert az csak rossz lenne mindkettőtöknek. :/
De ha a szex csodás volt és szép búcsút vettetek egymástól,talán jobban nem is alakulhatott volna az egész.
Sajnálom hogy így alakult hogy elkellett mennie,de vannak olyan kapcsolatok amik rövidek, de nagyon tartalmasak.
12:29-es válaszoló
Igen, vszeg igazad van (első mondat)
Én is kb ezekkel próbálom vigasztalni magam és megbecsülni ezeket a pillanatokat és azt nézni, hogy legalább ez megtörtént
Főleg, hogy a szeretkezés nem csodás, hanem egyszerűen mennyei volt... (csak ugye evés közben jön meg az étvágy... )
Semmiképp ne várd el tőle hogy önmegtartóztasson, meg magadat se tedd ilyen helyzetbe, a távkapcsolat csak megmérgezné a viszonyt. Ez így ennyi. Nem túl kellemes, de fogsz nagyobbat is koppanni.
Velem volt hogy nagyon klappoltunk egy lánnyal, de elutazott, nem erőltettem, emailben beszéltünk párszor aztán lassan elhalt a kapcsolattartás. Viszont évekkel később véletlen találkoztunk külföldön és majdnem ugyanott folytatódott minden ahol előtte abba maradt.
Ha most így tudsz ennek örülni és teljesen félre tudod tenni a dolgot, jó szívvel, akkor később még nagyon hálás leszel magadnak hogy nem keserítettél meg egy jó viszonyt.
Más dolog hogy ezen kívül nem tudsz mit tenni, felesleges felb*szni magad rajta. Keress valami értelmet ezen kívül az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!