Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nekem már lassan 2 éve tetszik és egyszerűen nem bírom elmondani neki.Mit tudnék ezellen tenni?
Figyelt kérdés
félek,hogy a barátnőivel meg az oszt.társaimmal ki fognak röhögni,hogy bepróbálkoztam.Egyszer 2 barátom,egy fiú meg egy lány csináltak egy csopit ahol össze akartak vele hozni,a lány barátom meg azt mondta,hogy(a lány aki tetszik nekem),hogy:"el ne merjed mondani,hogy az én ötletem volt.Na én voltam olyan hülye és azt mondtam,hogy nem szeretném,pedig akkor már rég tetszett,sőt még a barátaim is mondták,hogy össze illenénk.Most meg már nem tudom,hogy van-e egyáltalán barátja vagy nincs.Egyszer volt esélyem amikor neki is tetszettem meg nekem is ő és elbasztam és ezért mostanában magamat hibáztatom.Szerintetek el merjem neki mondani?Ha igen akkor hogyan merítsek erőt?De kérlek szépen titeket olyan válaszok ne legyenek,hogy:Nincs mit vesztened meg ilyesmik.2022. márc. 8. 22:08
1/5 anonim válasza:
Persze, mindenképp mond el neki.
Én elhívnám valahova sétálni, sokat poénkodnék, aztán ha látnám, hogy ő is jól érzi magát, akkor szépen lassan felvezetném neki az egészet. Mondjuk azzal kezdeném egy nagy nevetgélés után, hogy nagyon jól érzem magam vele, aztán már jön magától a többi. Ha nem mondod el neki, akkor nagyon fogod bánni majd később. Hajrá! Várom a beszámolót.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát ezzel az a baj,hogy nem nagyon szoktunk sétálni.A barátnőjével igen de már vele is utoljára egy éve.Sosem hívtam el vagy valami de suliban meg szoktunk beszélgetni.Fura lenne ha csak így hirtelen elhívnám nem?Még azt tudom elképzelni,hogy megkérem barátnőjét aki az én barátom is,hogy hozzon össze.Csak attól félek,hogy ki fog röhögni.Habár van aki már megkérdezte tőle de csak azért mert valakit akart magának és nem röhögték ki
2022. márc. 9. 17:33
3/5 A kérdező kommentje:
Meg ha azt mondja,hogy bocsi de nem igazán tetszel akkor még ugyan úgy egy osztályba fogunk járni.Arra gondoltam,hogy nyári szünet előtt pár héttel és hogyha még vissza is utasít akkor nem kéne sokáig egy osztályba járni
2022. márc. 9. 17:40
4/5 anonim válasza:
Nos igen, ez kellemetlen. Ezért szoktam azt mondani, hogy osztálytárssal, meg úgy egyáltalán iskolatárssal nem érdemes kezdeni, mert ha balul sül el, akkor nézhetitek utána egymást..
Viszont azt is mondanám, hogy ne add csak úgy fel. Puhatolózd ki, hogy tetszel-e neki, esetleg a barátnőin keresztül.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát csak egy barátnője van akivel én is jóban vagyok de nem tudom,hogyan kérjem meg arra,hogy kérdezze meg a lánytól aki tetszik,hogy én is bejövök egy neki
2022. márc. 10. 22:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!