Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom kéri hogy feküdjek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom kéri hogy feküdjek le vele, de nekem ez lenne az első alakom?

Figyelt kérdés
sziasztok, lassan két hónapja vagyok együtt a barátommal és most már eljutottunk arra pontra hogy azt kéri tőlem hogy feküdjek le vele. Viszont én még szűz vagyok, és valamilyen szinten úgy érzem hogy én még nem állok erre készen. Szeretem a barátomat, vonzódom hozzá de 50%ban akarok csak vele lefeküdni. Elmondtam neki ezt, és egy kicsit szomorú volt mert neki is az első alkalom lenne és most úgy érzem hogy rám van kényszerítve hogy lefeküdjek vele. Holnap akarna együtt lenni úgy velem, de bennem még kételyek vannak pár kapcsolatunkkal is és az első szeretkezéssel kapcsolatban is. Nem tudom most mit csináljak, tudnátok nekem tanácsot adni. Köszönöm L

2022. jún. 25. 22:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
98%
#10 Mert ki vagy te, hogy megmondd kinek való és kinek nem? Már megmondtam, hogy te egy ugyanolyan kis senki vagy, mint bárki más ezen a földön, úgyhogy törődj a magad dolgával és ne akard a másiknak megmondani mi lenne a normális. Még, ha ezt észérvékkel tennéd...
2022. jún. 26. 00:06
 12/31 anonim ***** válasza:
88%

Hallottad kérdező? Ha nem szexelsz parancsra azzal aki arra kér, akkor biza alkalmatlan vagy a #9 és #10-essel való kapcsolatra.

Szerencsére nem velük kell együtt lenned :)

2022. jún. 26. 00:09
 13/31 anonim ***** válasza:
94%
Amit írt, azt hívják úgy, hogy érzelmi zsarolás. Ha szeret téged, akkor megérti, hogy várni akarsz a szexszel, főleg miután ez az első alkalmad.
2022. jún. 26. 00:11
 14/31 anonim ***** válasza:
10%

Nem aki arra kér, hanem a barátja.

Persze hogy nem kell együtt lenned velük, találnak olyan lányt aki szexel.

Nem nagy dolog ez, normális kapcsolat része. Nehogy már a srác legyen a hibás mert szexelni akar a barátnőjével.

15/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
 16/31 anonim ***** válasza:
12%

A "ő majd eldönti, hogy mit akar"nak melyik reszebol olvastad ki hogy én "majd megmondom kinek való és kinek nem"?

Leülhetsz, karó.

2022. jún. 26. 00:13
 17/31 anonim ***** válasza:
98%
#15 Kérlek ígérd meg nekünk, hogy nem engedsz neki addig, ameddig nem állsz készen.
2022. jún. 26. 00:16
 18/31 anonim ***** válasza:
0%

Mert te ki vagy hogy itt ígérgessen?

Hagyjuk már

2022. jún. 26. 00:18
 19/31 anonim ***** válasza:
7%

Hogy a #11est idezzem, ki vagy te hogy megmondd neki mit csináljon? :D

Azzal egyetertek hogy ne dugjon es ne legyen kapcsolatban ha nem all keszen. Semmit sem szabad eroltetni, a srac talal olyan lanyt akinek nem kell alap dolgokert konyorogni, a kerdezo meg maradhat szűz akár még 10 évig is. Csak minden kommunikacio kerdese, fo az oszinteseg.

2022. jún. 26. 00:20
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

#16 Még a saját írásodra sem emlékszel...

"Nyilván van egy kor ahol még elmegy az aszexuális kapcsolat, úgy 15 éves kortól felfele már egyre kevésbé."

Olyan nincs, hogy X év felett mi megy el és mi nem. Világos? Amúgy meg ezt nem aszexuális kapcsolatnak hívják. Tudod milyen az aszexualitás? Azt, hogy egyáltalán nem izgatja a szex gondolata, van aki undorodik is tőle.

2022. jún. 26. 00:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!