Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy nem tudom valakiről eldönteni, hogy bejön-e vagy sem???
Figyelt kérdés
Sok fiú tetszett már, sok fiúnak tetszettem én, de mindig el tudtam dönteni, hogy nekem ők bejönnek, vagy egyáltalán nem. Most viszont van egy fiú osztálytársam, akivel beszélgetek és az elején még kicsit úgy voltam vele, hogy ő tetszik nekem, most meg valahogy nem tudom eldönteni. Mikor ír nekem valami "olyat", akkor egyszerre fog el egy "😁🥰" érzés, meg egy ilyen "😐😣". Egyszerűen tényleg nem tudom mit érzek iránta. Bár most jobban hajlok a "nem", felé. Mitől lehet ez? Hogy nem tudok dönteni? Olyan furcsa és rossz, mert szerintem sajna a kezdeti kedvességem miatt most totál azthiszi hogy mennyire bejön nekem, ráadásul találkozni is fogunk kettesben pár nap múlva, de már azt is egyre kevésbé akarom.... Mit csináljak? Hogy mondjam ezt meg neki és miért lehet bennem ez az érzés?2022. jún. 19. 22:23
1/3 A kérdező kommentje:
Letisztáznám, nem vagyunk együtt. Csak elkezdtünk pár napja beszélgetni. És az elején lehet kicsit túl kedves voltam, vagy nemtom, amit félreértett.
2022. jún. 19. 22:24
2/3 anonim válasza:
Találkozz vele, és próbáld megismerni. A kezdetén mindig van az emberben egyfajta visszakozás, meg nem tudod hogy most tetszik-e vagy sem, de ha találkoztok és utána már nem annyira jön be akkor ezt vagy mondd el neki vagy kedvesen utasítsd vissza.
3/3 anonim válasza:
Lehet nem jön be neked annyira, csak eleinte érdekes volt és most már kezdesz kiábrándulni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!