Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktatok ismerkedni?
Neten szoktam ismerkedni, de eddig a hatásossága : 0
(habár van egy GYK-s lány aki eljönne velem a VELENCEI-tóra 😶)
- Igen EPERKE, most rólad van szó 😶
#3.) 🍓 Valóban egy kicsit érzelmileg labilis !
De mellettem egész magabiztos, és határozottnak tűnik :)
Én lennék az ő Gerdrus Macija :)
4.: Az érzelmi labilitás egy dolog. :D Önmagában az a tény, hogy hajlandó lenne GYK-ról bárkivel bárhova elmenni a sarki bolton kívül a red flag. :D Ilyet nem csinálunk. XD
Tizen x éve vagyok GYK-n változó intenzitással, 3 azaz három olyan embert ismertem meg itt akitől nem vert ki a víz IRL. :D [Pedig nem is csajozni próbáltam, mondjuk ettől még lett 1 stalkerem aki valamiért tudta hol lakok... XD Play of the game...]
- Én eddig már voltam valakivel "megemlékezésen" / "politikai rendezvényen"
- Voltam már "MÚZEUMBAN" itt valakivel
- Randira is hívtak engem innen :)
🍓 De most a nyári programokra hajtok, és ő benne lenne az ilyenekbe :)
😏 Egyetemista vagyok, és....elég sok egyetemista vevő - ha van egy jó kiöklelt program.
😏 Tudod, ez ilyen közös pont. Suliban is egyetemistákkal vagyok - akkor nem mindegy - hogy egy GYAKORIS egyetemistával megyek-e el ? :D
✝️ (megemlékezés:)
Nem szerintem nem m1, hogy látens sorozatgyilkosokkal mész-e helyekre vagy nagyjából decens emberi lényekkel. :D
Ha már 1x egyetemen vagy és mondjuk nem pont a nyomorult covid alatt kezdtél akkor erre ott vannak a szaktársak meg a többi népek. :D Minden nyugdíjas tudja, hogy úgyis csak piáln, drogozni és dugni megyünk az egyetemre. [Amúgy tényleg, csak ebből valahogy inkább 12k oldal / tárgy lesz a drogozás helyett... :D ]
#9.) - "szaktársak" - azok villamosmérnökök -.-)'
És mivel 300 fős szak-ról van szó ... nem nagyon van ismerettség...
Meg mind a 300 fő srác ! Csak srácok vannak villamosmérnöki...
- szóval itt nem játszik a drog/dugás (piálás talán...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!