Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Biszexualis lányként, ti hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexualis lányként, ti hogy találtok lányokat akivel lehet randizni?

Figyelt kérdés
16vagyok, es nagyon szeretnek lanyokat megismerni de nem nagyon jon ossze.

2022. jún. 11. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:
18%
Minden 3 dik nő itt biszex, szerintem itt simán találsz, írj rá privátot add meg az instát/facebookot azt cső.
2022. jún. 11. 23:26
 2/6 anonim ***** válasza:
8%
Pszichológust javaslok inkább.
2022. jún. 12. 03:10
 3/6 October15 ***** válasza:
100%
Tinder, ok tudom hogy 18 a korhatár de pls soha a büdös életbe nem tartotta még be senki. :D
2022. jún. 12. 09:00
 4/6 October15 ***** válasza:
100%
[Már ha a Tindernek van biszex opciója... de biztos van valami hasonló no effort cucc biszexeknek.] Vagy marad személyesen try and error alapon.
2022. jún. 12. 09:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Van a HER nevű applikáció. Kb olyan mint a tinder de csak lmbtq nőknek
2022. jún. 12. 16:51
 6/6 anonim válasza:
Én bi lány vagyok és szívesen ismerkednék.
2022. júl. 21. 14:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!