Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a célja vele?Lát benne többet is?
Figyelt kérdés
Tegnap a kiszemeltemmel összefutottam,olyan emberek elött,akik nagyon sokat szövegelnrk és terjesztenek pletykát.Tegnap a kiszemeltem megkérdezte tőlem,hogy minden rendben-e,majd mondta hogy beszélgessünk,váltottunk pár szót és szerencsére senki nem szövegelt akkor,elmeséltem neki,majd mondta hogy várta pedig hogy mikor fognak szövegelni,és kérdeztem hogy velem ezt jó vagy rossz szándékból csinálja-e,és annyit válaszolt rá,hogy hadd ugassanak.Konkrét célja mi volt ezzel,és lát bennem valamit?2022. jún. 10. 04:40
1/1 anonim válasza:
Ezt a kérdést már kiírtad egyszer. És még mindig nem érthető. Le tudnád írni, hogy pontosan kik szólogattak be neked és mit? És mit meséltél el a crush-odnak? Sajnos így nehéz lenne válaszolni a kérdésre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!