Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köcsögnek tarthat?
Van egy pár srác, akikkel együtt szoktam hazajönni busszal. Az egyikkel közülük, elég sok szemkontaktus volt, remélhetőleg tetszek neki, mert ő is nekem. Na mindegy. Elég régóta járunk egy busszal, de ilyen még nem volt. A megállóban a haverjaival előre engedtek, én pedig nem voltam biztos benne, hogy előre akarnak engedni, szóval álltam és vártam üljenek fel a buszra, na de ők is vártak, szóval mentem én. De cigány voltam és meg se köszöntem. Annyira nagyon furdal a dolog. Vajon rosszul eshetett neki vagy valami? Nagyon szégyenlős vagyok fiúk között (főleg azok között akik tetszenek) azt tudni kell és még a sokk is közrejátszott, ezért meg se tudtam szólalni. Eléggé nagyon bánom, mert így lehet hogy egy nagy s*ggfejnek tart. Ezek után is oda ült mellém (mármint a másik sorba), amikor ők általában a 4-es helyekre szoktak ülni elől (eddig én a hátuk mögött ültem, csak ma elfoglalták a "helyem" ezért hátramentem. És jöttek ők is utánam, ő pedig a mellettem lévő sorba huppant be, pont mellém).
Vajon csak túlreagálom ezt az egész "nem köszöntem meg hogy előre engedtél dolgot" vagy tényleg csalódott bennem?
Tudom hogy nem láttok a fejébe, de véleményetek lehet.
Előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!