Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Köcsögnek tarthat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köcsögnek tarthat?

Figyelt kérdés

Van egy pár srác, akikkel együtt szoktam hazajönni busszal. Az egyikkel közülük, elég sok szemkontaktus volt, remélhetőleg tetszek neki, mert ő is nekem. Na mindegy. Elég régóta járunk egy busszal, de ilyen még nem volt. A megállóban a haverjaival előre engedtek, én pedig nem voltam biztos benne, hogy előre akarnak engedni, szóval álltam és vártam üljenek fel a buszra, na de ők is vártak, szóval mentem én. De cigány voltam és meg se köszöntem. Annyira nagyon furdal a dolog. Vajon rosszul eshetett neki vagy valami? Nagyon szégyenlős vagyok fiúk között (főleg azok között akik tetszenek) azt tudni kell és még a sokk is közrejátszott, ezért meg se tudtam szólalni. Eléggé nagyon bánom, mert így lehet hogy egy nagy s*ggfejnek tart. Ezek után is oda ült mellém (mármint a másik sorba), amikor ők általában a 4-es helyekre szoktak ülni elől (eddig én a hátuk mögött ültem, csak ma elfoglalták a "helyem" ezért hátramentem. És jöttek ők is utánam, ő pedig a mellettem lévő sorba huppant be, pont mellém).

Vajon csak túlreagálom ezt az egész "nem köszöntem meg hogy előre engedtél dolgot" vagy tényleg csalódott bennem?

Tudom hogy nem láttok a fejébe, de véleményetek lehet.

Előre is köszönöm

2022. jún. 8. 17:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis. Ennyitől nem sértődne meg szerintem senki. Eleve fura volt a szituáció, mint ahogy mondtad. Majd legközelebb ha ilyen van köszönd meg, de ne csinálj ebből ekkora ügyet.
2022. jún. 8. 17:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem teljesen úgy értettem hogy megbántódik, hanem hogy így most az esélyeimnek (pl hogy lépjen-meg úgy alapból is) lőttek?
2022. jún. 8. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!