Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalok! Ti hogyan álltok ehhez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalok! Ti hogyan álltok ehhez?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Itt van a nyár, lassan kezdődik az iskolaszünet és hamarosan lezajlanak a szóbeli érettségik. Ezek után valaki pihenni szeretne, valaki pénzt keresni és elindulni dolgozni. Én az utóbbi kategóriaba tartozom. Van egy csodálatos barátnőm, akivel imádjuk egymást. Pár nap múlva 1 éve boldogítjuk egymást. Mivel szeretnék dolgozni menni és keresni egy kis zsebpénzt, hogy jobb legyen nekünk és élvezhetőbbé tegyük a szabadidőnket ezért úgy döntöttem, hogy elmegyek 1 hónapra dolgozni külföldre. A kérdesem azokhoz az emberekhez szól, akik most hasonló cipőben járnak. Ti hogyan küzditek le a távolságot? Mit csináltok munka után, hogy ne csak a szálláson pukkadjatok meg unatkozva és azon kattogva, hogy mennyire hiányzik a párotok? Hogyan kezelitek az egymáshoz való viszonyotokat több száz, akár ezer kilométerről?

Őszintén szólva kicsit bennem van, egy, olyan érzés, hogy mi lesz ha 1 hónap kihagyás után, már nem fog szeretni, mert dolgozni mentem távol tőle és tudni illik, hogy minden héten találkozunk, sőt 2-3 naponta. Nagyon szeretjük egymást, de mégis bennem van egy kis félsz, hiszen rengeteg kapcsolat megy tönkre a külföld miatt. Jójó, tudom hogy 1 hónap az nem sok idő, na de mégis sűrű találkozások után, hirtelen elveszik ez, hogy itt vagyunk egymásnak, ha akármi van, meg amúgy is és, csak telefonon tudunk majd kommunikálni. Előre is köszönöm a válaszokat! (Komolytalan, viccelődő kommentelők kíméljenek!)

2022. jún. 7. 15:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Én ennyi idősen örültem neki, ha havonta egyszer tudtam találkozni a barátommal és nem csak 3 hónap után...
2022. jún. 7. 15:36
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
1 hónap nem a világ vége. Addig írtok egymásnak vagy hívásoztok.
2022. jún. 7. 15:51
 3/12 anonim ***** válasza:
96%

Egyszer történt egy rossz esemény ami miatt nem tudtunk találkozni 2 hónapig, nem volt jó, de kibirtuk. Ha tényleg szeretitek egymást nem hiszem, hogy baj lesz.

Ha többet kéne várnunk egymásra, akkoris biztos vagyok benne, hogy kibírnánk.

Neked is bíznod kéne a kapcsolatotokban.

2022. jún. 7. 15:53
 4/12 A kérdező kommentje:

3-as válaszoló

Lehet igazad van, csak egyszer a kapcsolatunk elején volt, egy ilyen, hogy elmentem dolgozni 1 hónapra és mire hazajöttem mondta, hogy szeret még engem, de valami megváltozott benne és már nem érzi azt mint az elején. Azt mondta megunta, hogy folyton hiányzom neki. Aztán ugye vele voltam sokat és minden a régi lett.

De itt 1 hónapja voltunk együtt, szóval nem is vártam annyira mást, de így 1 év elteltével hátha változott a helyzet.

2022. jún. 7. 15:57
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
Nem kell így kimenni külföldre, "ha nem leszel otthon más gondozza majd a kertet"...ezt a sok szerelmes maszlagot inkább hagyjuk.
2022. jún. 7. 16:54
 6/12 Thispain ***** válasza:
21%
Ne tudasd vele, hogy hiányzik neked, csak érdeklődj felőle!
2022. jún. 7. 17:22
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
meg fog csalni 10 csávóval az alatt az 1 hónap alatt
2022. jún. 7. 20:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért csalná meg?

De egyébként, ha ennyire gyenge ez a kapcsolat, hogy 1 hónapot nem bír ki, akkor nem is kár érte.

Szóval ha van valakinek egy kapcsolata, akkor ne menjen sehova? Ez hülyeség, nyugodtan lehet menni ugyanúgy.

Kérdező, mi 4 hónapja voltunk akkor együtt. De nem változott semmi, legalábbis részemről biztos nem, max az, hogy még jobban vártam, hogy együtt legyünk.

Szerintem ne agyalj rajta, majd meglátod mi lesz.

3-as voltam.

2022. jún. 7. 20:40
 9/12 anonim ***** válasza:

Miért nem mentek együtt?

Szerintem egyébként nem vészes, főleg, hogy azt írtad, hogy csak 2-3 naponta találkoztok. Ezután is tudtok minden nap írni meg hívni egymást.

2022. jún. 8. 09:40
 10/12 A kérdező kommentje:
Jó lenne nagyon, ha együtt tudnánk menni, de a szülei nem engedik. 1 éve vele vagyok és még nem aludhattunk együtt, szóval az sajnos felejtős...
2022. jún. 8. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!