A McDonalds-ba mennék dolgozni 28 évesen. Szerintetek nem vagyok ehhez túl öreg? A barátom szerint ott max.25 éves korig dolgoznak, mert zsengék, fiatalok és jól bírják a strapát.
Mert más munkahelyen nem kell bírni a strapát, csak a mekiben? Szép is lenne, ha mindenhol csak 25 alattiak dolgoznának. :D
Én mindenhol szoktam látni idősebbeket is.
Nem vagy öreg. Sok diák van, akik átmenetileg dolgoznak ott.
De a másik részüknek viszont ez állandó munka, ők nem diákok, 30-40-es korosztály.
Egyáltalán nem vagy öreg, de ha rám hallgatsz, bármit csak mekit NE! Egy kizsákmányolas, átverés, lehúzás az egesz. En tavaly, kereken egy éve, novemberben mentem a mekibe dolgozni, úgy indultam, hogy novembertől legalabb áprilisig szeretnék ott dolgozni, és kérlekszépen, február 6-ig bírtam. Még a próbaidőm sem telt le, én leléptem. Azt hiszem, nem kell magyaráznom...Felháboríto amit ott művelnek! 20 perc szüneted van hivatalosan, de ha sok a vendég, meg kajálni sem tudsz normálisan, mert ki küldenek a 20 perced alatt is dolgozni... Ezentúl, a létező megterhelobb munkákat is rám sózta az akkori műszakvezető, amikor 39 fokos lázzal bementem dolgozni, holott DIREKT kertem, hogy lightosabb feladatot kapjak ha lehet.
Ha beteg vagy, húzzák a szájukat, ódzkodnak attól, hogy ne hívjanak be mégis dolgozni, mert "ünnep van", mert most "rendezvények miatt túl sok vendég várható" .
Én megelégeltem, hogy hülyét csinálnak belőlem, írtam egy ütős felmondást, és azóta soha többet viszontlátásra.
De felre ne erts, a te döntésed, hol kívánsz dolgozni, ha megis a meki mellett döntenel, akkor sok sikert!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!