Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek arrol ha egy lány nem csak egyszer szeretne ágyba bújni veletek? lejjebb kifejtem;
Úgy értem, hogy neki az sem baj ha napi 2-3x. Ez normális? Ismertek lányokat akik így vannak? Esetleg ez ritkább, nem sok lány tolerálja ezt?
Úgy vettem észre, a párok 30%-a ilyen. Ismerek olyat is, ahol heti 1-2x. Meéyik a jobb és miért? Pozitív, negatív tapasztalatok?
29.
Nem mondtam ilyet, de neki ez az első hosszabb kapcsolata, szóval mit szeretnél? :)
Nem miatta tettem fel a kérdést, teljesen meg vagyok vele elégedve.
Mindennel és a méretével is, szóval semmilyen probléma sincs. Mások véleménye érdekel, de elnézést, máskor kérek engedélyt hogy kérdezhessek, látom nem szabad. ;)
29. vagyok:
Mit szeretnék? A világbéke az nagyon kellene, meg az hogy a kedvenc tokaji gyrososom ne csak péntek-szombat-vasárnap legyen nyitva, ja.. meg egy olyan szeretőt mint amilyen te vagy az ágyban. De amilyen szerencsém van mindhárom elég távoli.
De a kérdésedben azért ott van egy kicsit, hogy nem vagy elégedett a pasid igényeivel, hogy akarhatna ő többször téged mint most. De ez nem jelenti azt, hogy ne lenne neked jó így is. Szóval a kérdésed melyik jobb? Egyik sem jobb mint a másik amíg van benne szenvedély. Én tizenévnyi házasság után kicsit többet várnék az asszonytól mint amit olykor nyújt, de ez az én keresztem.
De a stílusod egyébként tetszik, ami érezhető a válaszodból. Bejön az irónia, esetleg a szarkazmus se áll messze tőled fogadjunk. ;)
Még mindig meg vagyok vele elégedve.
Figyel rám, mindenhogy szeret és kényeztet is.
Az első ember, akit érdekel minden ami velem kapcsolatos. :)
Igen, lehetséges. Nem minden leány cukimuki és rózsaszín felhő. :)
34.
Köszönöm szépen, de senki sem tökéletes:)
teljesen rendben van, föleg ha mindketten ugyanazt akarják (az én esetemben ;D )
de akkor is ha te többször kívánkozol mint a pasid, ez nem baj, csak egymásra figyeljetek, sokszor elöfordul hogy az egyik fél éppen többre vágyik, mint a másik.
De semmi gond, az én csajom is nem csak egyszer naponta szeretne :)
38
Ki a kisfiú?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!