Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közvélemény kutatás ez a kérdés! Ha mondjuk egy lánynak van egy zárkózott barátja, nagy eséllyel nem fogja megvédeni, ha azt a lányt támadás éri?
Figyelt kérdés
Ez most érdekel, nem régen jutott az eszembe.2022. jún. 5. 23:13
1/9 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, mert ha nem zárkózott a fiú, akkor megvédené a lányt.
2022. jún. 5. 23:16
2/9 anonim válasza:
Én zárkózott vagyok, de simán megvédeném a barátnőmet. Az, hogy zárkózott vagy nem azt jelenti, hogy egy beszari nyúl.
3/9 anonim válasza:
Ingen előfordulhat, de a kettő nem feltétlenül függ össze. Meg normális esetben nem is kell a lányt megvédeni, mert nem kerül olyan szituációba.
4/9 A kérdező kommentje:
És ha mégis olyan a szituáció.
2022. jún. 5. 23:34
5/9 anonim válasza:
Én is zárkózott vagyok, de eddig az összes barátnőmet megvédtem, mondjuk valamelyiket hagyni kellett volna inkább a p..ba :D
6/9 anonim válasza:
Eddig 6 kapcsolatom volt, de még nem kellett megvédenem egyik barátnőmet sem. Általában olyan közösségekben mozogtunk, ahol normális emberek vannak. Éjjel meg épeszű lány nem mászkál az utcán egyedül, hanem taxit hív vagy a barátok közül valaki hazaviszi. Nekem nincs jogsim, szóval amikor együtt voltunk taxiztunk minden barátnőmmel. Az introvertált ember elővigyázatos. :)
7/9 anonim válasza:
A kettőnek tényleg semmi köze egymáshoz.
8/9 anonim válasza:
A kettőnek semmi köze egymáshoz. Az én barátom zárkózott, csendes típus, de volt már hogy kissebb utcai konfliktudban meg kelkett védenie, és számára nem is volt kérdés, hogy kiáll értem. Raadásul nem is alpári módon tette ezt.
9/9 anonim válasza:
Bármit megtennék, ha a barátnőmről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!