Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ennek van értelme?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ennek van értelme?Minek lehetne nevezni a "kapcsolatunkat"?

Figyelt kérdés

Tehát,több mint 1 éve ismerek(interneten keresztül ismerkedtünk meg) egy fiút.Csak 1x találkoztam vele(akkor még barátnője is volt,tudom nem túl szép dolog).Kb másfél hónapja bevallottam neki hogy valószínűleg szerelmes vagyok belé.Azt válaszolta hogy ő ennyire nincs tisztában az érzéseivel,de ő is "bír" engem.Ezek után pár nappal írt hogy jó lenne találkozni(fontos hogy tobb mint 200km van közöttünk).Azóta is szeretne,de ő nem jön le hozzám,mert lusta.Az utóbbi hetekben nagyon szexuális témákra terelődött a szó.Azt írja hogy imád,mondta is,de nem látok erőfeszítést.Az is fontos hogy általában én keresem fel először.Szerintetek hagyjam annyiban?Mit tegyek?

Előre is köszi a válaszokat<3

2022. jún. 1. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondj annyit neki, hogy nagyon jó lenne talizni, de csak nálad lehetne és ebből ne is engedj. Ha annyira imád, akkor le fog menni hozzád.
2022. jún. 1. 17:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm! Ne menj bele ilyenbe! Egy fiú..., aki lusta utazni? Ne alázd meg magad, kérlek!
2022. jún. 1. 18:11
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Több mint egy évet pazaroltál el az életedből. A kérdés, hogy még mennyit akarsz.
2022. jún. 1. 18:43
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Aki ahhoz lusta, hogy lemenjen hozzád, hogy láthasson, azt el kell engedni. Sokkal jobbat érdemelsz nála.
2022. jún. 1. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

Már aznap este az ajtódnál toporognék.

Ez a csávó lapát. Szívlapát.

2022. jún. 1. 19:07
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

"Minek lehetne nevezni a "kapcsolatunkat"?"

Netes időpocsékolásnak...

2022. jún. 2. 00:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,sajna tudom hogy igazatok van
2022. jún. 2. 08:40
 8/9 dregor ***** válasza:
100%
Szóval meg akar fektetni, de nem érsz annyit, hogy elmenjen érte hozzád... Ez azért szerintem mindent elmond. :D
2022. jún. 3. 14:21
 9/9 anonim válasza:
egyet értek a 8.asal😁😂
2022. jún. 6. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!