Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás utáni tippek?
Haverokkal szidd össze mindennek. Én szakítás után jöttem rá, mennyi probléma volt a kapcsolattal, és hogy milyen bunkó volt velem. Ha szakítottatok biztos volt miért. Sokat segít ezeket kimondani, a barátok is általában látták, hogy mi nem működött.
Az legrosszabb szakításom után elkezdtem új hobbikat, betábláztam a napjaimat, nem volt időm semmire, elkezdtem egy új életet. Hobbi, tanulás, a hobbival jöttek új barátok és ismeretségek is. Ebben az időszakban sokat fektettem önfejlesztésbe, sok pszichológiai előadás néztem és igyekeztem önmagam legjobb verziójává válni. Ezek mind lefoglaltak és elvezettek a mostani páromhoz, akivel már 6 éve együtt vagyunk és 3 éve házasok, és olyan, amilyennek a nagy könyvben megvan írva. Nem szabad megalkudni olyannal, aki semmibe vesz, aki nem hordoz a tenyerén, akivel nem lehet megbeszélni a problémákat. Az ismerkedés legelején ki lehet szűrni, ha ezek nem teljesülnek.
Ha szakítottatok akkor ott voltak bajok, okkal történt. Ne kapaszkodj bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!