Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi után több mint fél évvel megkeresett,most pedig nem válaszol. Miért csinálta ezt?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal. Ő egy másik városban lakik és én utaztam el hozzá. Az első randi jó is volt,aztán a második randi már elég "lapos" volt,ráadásul a telefonját nyomkodta perceken keresztül.
Emiatt el is ment a kedvem a további ismerkedéstől és nem kerestem többet.
Azóta eltelt fél év és rám írt a napokban,hogy mi újság velem?!
Mondom,hogy visszaírok hogy ne legyek bunkó. Írtam hogy köszönöm szépen,jól vagyok,minden oké szerencsére. Visszakérdeztem hogy vele mi újság,de erre már nem válaszolt.
Fél évvel később egy pocsék randi után nem tudom hogy minek keresett meg. Ráadásul ő keresett meg,most meg ő nem válaszol.
2022. máj. 18. 21:54
1/1 anonim válasza:
Szerintem azért hogy érezd milyen ha faképnél hagynak... de eleve minek agyalsz rajta ha nem érdekel a csaj meg csak "muszájból" válaszoltál neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!