Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszol, ha előtte jó beszélgetéseink voltak?
Figyelt kérdés
Nem, valószínűleg nem csak az én oldalamról, mert olyan dolgokról beszéltem vele amik őt is érdeklik. Tegnap este ráírtam, nem válaszolt, de küldte snapen, hogy filmet néz szóval hagytam is az egészet. Azóta se nézte meg amit írtam, de még a snapeket se, a streaket meg valószínűleg meg fogja törni (ami amúgy nem érdekel, de megint csak 'ignorál'). Tehát a kérdés adott. Elfelejtett, nem látott vagy csak nem érdeklem?2022. máj. 14. 23:16
2/9 anonim válasza:
Szerintem ennyi idő után még felesleges ezen agyalni. Lehet, hogy csak elfoglalt, és elfelejtett válaszolni. Azt mondják, hogy a 72 óra, vagyis 3 nap az az időkorlát, amin belül egy olyan személy, akit érdekelsz, mindenképpen jelentkezni fog, mivel ennyi idő alatt bárki tud 5 percet találni, amikor ráér válaszolni. Tehát még várj mondjuk keddig, ha addig nem ír, akkor lehet, hogy már nem szeretne semmit tőled.
3/9 A kérdező kommentje:
Egyébként ezeket nem értem. Inkább írná le, mert ezzel kb többet árt mintha elmondaná.
2022. máj. 14. 23:36
4/9 anonim válasza:
Még nem biztos, hogy azért ignorál, mert nem érdekled, úgyhogy nyugi.
5/9 anonim válasza:
Én az ilyeneket hagyom, függetlenül attól hogy nem érdeklem vagy csak játszmázik.
6/9 A kérdező kommentje:
Várok még, hogy mi lesz mindenképpen. Érdekes, hogy egyik nap beszélgetést kezdeményez, folyamat kérdez minden témával kapcsolatban utána meg nem válaszol. De majdnem egész nap elérhető, szóval eléggé ignorálásnak tűnt, de majd kiderül. Köszönöm mindenkinek aki válaszolt eddig.
2022. máj. 15. 00:26
7/9 anonim válasza:
Ha írj beszélgessetek, ha nem akkor meg ne törd magad. Aztán ha alakul alakul, ha nem akkor meg nem.
8/9 anonim válasza:
Utolsóval kell, hogy egyetértsek. Ne erőltesd, várd ki, ki tudja milyen problémája van, milyen hangulatban van ebben az időszakban. Hagyd a dolgokat megtörténni.
9/9 anonim válasza:
Egyszerű a válasz: nem kellesz eléggé
Én már megtanultam a magam kárán, hogy akit tényleg igazán érdekelsz az keres, és mindig veled szeretne beszélgetni, időt eltölteni és nem keres kifogásokat.
Jobb ha időben elengeded a dolgot, mert ha már most ilyen problémák vannak, akkor később sem lesz jobb. Nem éri meg az energiádat és az idődet ilyen fiúra pazarolnod. Keress olyat aki megadja azt amire vágysz és nem kell mindig azon gondolkodnod vajon ő is így érez irántad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!