Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet, ha nem válaszol?
Tegnap elkezdtem beszélgetni egy lánnyal.
Úgy adódott, hogy átmentünk Instára, és folytattuk ott a beszélgetést. Nekem úgy tűnt, szimpatikus vagyok neki, képet kért, illetve ő is küldött.
Ma írtam neki reggel, kb 1 órával később írt is. Nekem szintén jó hangulatú volt a dumálás.
Viszont lelépett, és azóta nem nézte meg a legutolsó reggeli/délelőtti üzenetem, hiába, hogy 45 perce elérhető volt.
Nyilván nem csak velem beszélget, vannak barátai is, de valamit írhatott volna,pl.: "Este majd jövök".
Offolni akarna? Vagy nem tetszem neki? (Látszólag jól kijön velem, sok 'xd'-t ír, meg sírós-nevetős emojikat. Bár tudom, ez nem feltétlen jelent sokat.) Ha igen, miért nem mondja meg?
(Nem vagyok járatos a lányok lelkivilágában, kérlek csak építő jellegű válaszokat írjatok.) Mindenkinek előre is köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!