Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályomban aki meglepően kedves lett velem,tudjátok ez a tipikus olyan srac akit nem is lehet olyan komolyan venni mert még gyerek vagy hogy fogalmazzak. 18 éves amúgy
Szóval neha oda szol nekem,vagy csak koszön(ez azért fura mert lassan 4éve oszt.tarsak vagyunk de eddig semmit se beszeltunk,és nem is koszont eddig)meg hát nem is sokszor találkozunk mert más szakon van.
Szóval valamelyik nap alltam a folyoson és ő ott jött el mögöttem,vagyis próbált mert nem volt sok hely. Megfogta a vállamat és megkért hogy álljak kicsit arrébb,de ez a kedves módon. Ez nem jellemző rá sajnos.
Szerintetek tetszem neki?Van még pár dolog ami érdekes de azt üzenetben írnám le akit érdekel.
2022. máj. 11. 17:59
1/1 anonim válasza:
Lehetséges, de ez elég kevés információ.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!