Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszem ennek a srácnak? 17f

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem ennek a srácnak? 17f

Figyelt kérdés

Osztálytársam, a fiú őszintén szólva nekem is tetszik.

Tavaly dumáltunk, de jött egy karantén azt annyiba lett. Mikor dumáltunk többször is szemezett velem meg "tapogatott".

Ő elég visszahúzodó fajta, nem beszél nagyon senkivel sem.

Kérdés lényege most jön, ha valahová belépek, vagy talizunk vagy elég csak balranézni a teremben, mindig nézz engem, bár ez nem csak szimpla nézés mert olyan mintha figyelne. Onnan tudom, hogy néz, hogy én is rá nézek, és ütközik a tekintet.

Bár ő elég fiús, de a közelébe mást érzek teljesen.

2022. febr. 5. 19:50
 1/4 anonim válasza:
96%
Hívd el magadhoz amikor egyedül vagy. Aztán lehet jó lesz nektek🙂
2022. febr. 5. 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:
36%

✅ Face-e meg van neked ? vagy az instája ?

✅ Osztálytársad, csak meg van, akkor meg ? Nem kéne ráírni ? :D

✅ Vagy még a szöveget is kitaláljam neked ? :D

2022. febr. 6. 01:34
 3/4 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló osztálytársam. Szerintem első körben próbálj felé közeledni más témában és próbálj ráérezni mennyire nyitott ezekről beszélni. Beszélgessetek mindenről, ha úgy alakul a beszélgetés akkor hozd be a melegség témát és figyeld meg hogy reagál, zavarba jön-e. Másik lehetőség, hogy elmondasz neki számodra kellemetlen dolgokat és ezzel megnyered a bizalmát, közelebb kerülsz hozzá. Biztosítsd, hogy bármit nyugodtan elmondhat neked. Ha visszahúzódó direktben úgysem fogja elmondani ha tetszel neki de valahogy éreztetni fogja veled.
2022. febr. 6. 13:24
 4/4 anonim ***** válasza:
mi lett a sztoriból?
2022. ápr. 16. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!