Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezzem egy srácnak ha tetszik? Illetve mik azok a jelek amiből ki tudom következtetni, hogy tetszem neki ?.
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy milyen jelei vannak annak ha egy pasinak tetszel? Csak mert úgye nekünk kicsit titkosabban kell ezt csinálni mint a hetero társaiknak. Volt egy srác aki szó szerint felém fordult az egész testével és engem nézett. Tegnap meg észre vettem, hogy a szeme sarkából oda pillantott rám. Ennek ellenére közel sem vagyok biztos abban amit ebbe az egészbe bele látok. Ti mit gondoltok? Vagy ti mit csinálnátok ?2021. nov. 14. 14:13
1/1 anonim válasza:
Ha te is öt nézegeted, hiszen ez derül ki a kérdésedben, akkor menj oda hozzá, és kérdezzed meg töle, hogy miért nézeget ? Talán tetszel neki ? Aztán lehet, hogy csak a hajadat/fülbevalódat...stb. nézegeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!