Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan következtessem le,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan következtessem le, hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal szoktam beszélgetni fb.-n és néha elkérem tőle a házit (amit tudok, csak, hogy ne csak úgy ráírjak ok nélkül) és kitérünk más dolgokra is, és hogy következtessem le, hogy tetszik nekem? Mert csak úgy nem írhatok rá, hogy "Szia, tetszel nekem." mert az iszonyat kínos lenne.
2014. máj. 28. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Dícsérd meg, hogy ma is jól nézett ki.
2014. máj. 28. 19:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Hivd el fagyizni vagy sétálni és akkor személyesen ha beszélgettek jobban kialakulhat köztetek valami, esetleg fb-on is megdicsérheted, a haját vagy hogy csinos volt.
2014. máj. 28. 19:01
 3/3 A kérdező kommentje:
A hajára kitértem a múltkor, és minden nap szép :)
2014. máj. 28. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!