Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém az osztálytársam? (többi lent) nagyon fontos
16F
Nem érdekel hogy az osztálytársam
Szeretem és kész
Nagyon helyes lány és mellékesen az osztálytársam
Én kb. már fél éve komolyan szerelmes vagyok belé (alkatra vékonyka)
Nem telik el úgy nap hogy ne nézném meg minden alkalommal amikor a közelembe van
Arra már felfigyeltem hogy elég furcsán szokott velem viselkedni:
Mikor előtte ülök egyik órán akkor néha/általában firkálgatja a tarkóm
(tudom...elég gyerekes ez de ezt leszámítva érett)
Mikor a padtársa nem volt megkért hogy üljek oda mellé
Szoktunk szemezni, nem keveset, valamikor el is bambulunk
Mikor hátrébb lévő padban ülök mint ő akkor sokszor forog hátra
Arra is felfigyeltem hogy néha mikor szemezünk (nem mindig sokáig szemezünk mert beijedek és úgy is mindent letagadna) harapdálja az ajkait (nem tudom lehet csak szokása)
Volt olyan is hogy csak úgy beszólogatott (csak enyhén nem úgy hogy k*****anyád stb.)
Van olyan mikor csak úgy seggbe rúg (csak gyengén)
Mikor tesin láncfogózni kell (remélem tudjátok hogy kell) és mikor engem hamarabb elkapnak mint őt akkor odajön hozzám akkor is ha a lánc közepén vagyok, és megfogja a kezem
És utána miután felbomlik az a lánc volt olyan hogy még akkor se engedtük el egymás kezét pár másodpercig
Mikor köszön akkor mindig a nevemen(vagy becenevemen) szólít
Ha ráírok facen pl. hogy megkérdezem tőle hogy mi volt a lecke ebből meg ebből azután mindig elkezdünk teljesen másról beszélgetni olyan fél órán keresztül
Tesi a kedvenc órám főleg azért mert sokszor tudom nézni
A jelleme fogott meg nagyon mert hasonló az érdeklődési körünk
Emellett Kedves,segítőkész,humoros,okos,normális
Légyszi segítsetek!!!
Most akkor mi van??
Mindenképpen Te hívd el,Ő már kezdeményezett. Most Te jössz. Olyan helyre vidd(mint ahogy az előttem lévők is mondták) ahol tudtok beszélni,jobban megismerni egymást.
Sok szerencsét! Biztos menni fog! :)
Bizony, hívd randira, vagy előtte próbálj még finoman te is közeledni, s megnézni, hogy reagál.
És írd meg mi volt!!!!!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!