Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Árvácska :) kérdése:

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki amikor elkezdődött a suli elkezdett köszönni nekem. Először azt hittem, hogy összetévesztett de mindig köszön amikor lát. Egyik óra előtt megkérdezte a barátnőimet, hogy milyen óránk lesz és, hogy kivel stb. Előző héten pedig amikor készültem egy előadásra odajött és megdícsért. Megkérdezte, hogy mire készülök és beszélgettünk egy picit. Nagyon izgultam, szóval sok mindenre nem emlékszem. Aztán még aznap valahogy kiderítette, hogy hol lesz az előadás főpróbája és megnézte...teljesen idegenként. Nem mertem ránézni, annyira furcsa...hogy valaki ilyen bátor. Én még sohasem voltam férfivel, nem is csókolóztam vagy ilyesmi. Nem tudom, hogyan kezelhetném ezt a helyzetet. Gimis lány vagyok és ő 3-4 évvel idősebb nálam.
2021. dec. 20. 00:01
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
hajrá gimis lány
2021. dec. 20. 05:14
 2/8 anonim ***** válasza:
34%
Dehogy tetszel neki. Megfigyeli a napi rutinodat és a szokásaid, hogy el tudjon rabolni.
2021. dec. 20. 05:42
 3/8 anonim válasza:
67%
Ez semmit nem jelent.
2021. dec. 20. 09:48
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Majd kiderül szerintem, hogy tetszik-e Neki!
2021. dec. 22. 13:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

de cuki vagy. :-) Tetszel neki, nem hiába nyomozgat utánad. Ha találkoztok, derítsd ki, hogy milyen: Béla, te milyen zenét szeretsz, mit gondolsz a mókusokról, sportolsz-e valamit, hol szoktál lógni, mit gondolsz az előadásról, és miért nézted meg?

S ős is tudja meg, hogy te milyen vagy, mert ebből tudjátok eldönteni, hogy passzoltok-e, van-e közös témátok. 49f

2021. dec. 22. 15:37
 6/8 anonim ***** válasza:
ahj de aranyos, ritkán ilyen bátrak ebben a korban a fiúk. Biztos hogy tetszel neki!!
2022. jan. 14. 23:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Aligha vagy neki közömbös.

Ha köszön Neked, mosolyogva fogadd a köszönését, esetleg kérdezd meg tőle, hogy van, hová megy. Mindezt azért tedd, hogy érezze, hogy közelítesz hozzá és utána elkezdődhet egy párbeszéd, találkozás, közös programok. Ezek alatt beszélgessetek bármiről, ami eszetekbe jut, mert így tudjátok meg (ahogyan -nagyon helyesen - az 5-ös válaszoló is írta), hogy van-e is miben van közös témátok.

2022. jan. 15. 18:16
 8/8 anonim ***** válasza:
S ő tetszik-e neked, te leány? :-) Ez is szempont!
2022. jan. 16. 10:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!