Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néznek ránk csúnyán?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek ránk csúnyán?

Figyelt kérdés
Én lányos fiú vagyok, a barátnőm meg fiús lány. Sokszor ha utcán vagyunk látom hogy olyan megvetően néznek, de még az ismerősök is szóltak már be. Néztek már leszbikus párnak is pl. Tudom, hogy nem nézünk ki heteronak, de nem is vagyunk azok mondjuk.

2022. máj. 8. 23:16
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Sok a nem elfogadó ember.:/
2022. máj. 8. 23:59
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Mert korlátolt, elmaradott idióták, ne foglalkozzatok velük
2022. máj. 9. 07:53
 3/5 SIGMA MALE MASTERS THE GRIND ***** válasza:
20%
Már megbocsáss… de itt mi a kérdés?
2022. máj. 9. 15:21
 4/5 anonim ***** válasza:
82%
Nem érdemes velük foglalkozni. A lényeg, hogy ti boldogok vagytok :)
2022. máj. 9. 18:21
 5/5 anonim válasza:
81%
Sajnos ez egy olyna ország ahol politikai szinten megy a hergelés mindenki ellen aki nem illik be a kis kockába. Sajnálom, hogy ezt át kell élnetek, legyetek erősek! :) Minden jót!
2022. máj. 9. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!