Boltban miért néznek rám csúnyán meg vágják a pofákat, hogyha tízezressel fizetek 850 ft-os terméket?
Én pont ezért szoktam a pénzautomatából 9 ezresre végződő összeget beütni.
Nem kell foglalkozni a csúnya nézésükkel.
Egy pillanatig se agyalj ezen.
Törvényes fizetőeszköz, onnantól kezdve le van ejtve a morcos pénztárosnő.
Az Erste banknál te mondod meg, hogy milyen címletet adjon, annyi kikötéssel, hogy az elérhető legnagyobbon kívül mindenből max 10 darabot kérhetsz tranzakciónként.
Amúgy a legtöbb helyen 850 Ft kártyás fizetésnél is csúnyán néznek rád. Ott ahol most nem lehet és csak a januári kötelező elfogadás miatt lesz, csúnyán fognak nézni 1000 felett is.
Én automatából mindig úgy szoktam felvenni, hogy háromszor veszek fel 19.000 Ft-t egymást után. Az elég egy darabig. :)
Egyébként azért mert aki dolgozott már ilyen az tudja, hogy a kis címlet nem terem csak úgy. Egy idő után elfogy.. el kell rohangászni váltani. Posta/bank stb. Általában mindennap van egy kezdő összeg amivel egy kassza nyit és ha 850 Ft-re odatolják a 20.000 Ft-t akkor már a nap elején ott tartasz, hogy nem fogsz tudni visszaadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!