Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kell egy ilyen fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kell egy ilyen fiú a lányoknak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az én problémám, hogy "régimódi" vagyok. Ha valaki tetszik, azzal beszélgetek először, aztán randi, udvarlás és utána a többi.

Tisztelem és szeretem a lányokat, igyekszem a tenyeremen hordozni őket.

Mégis, akivel komolyabb lenne, rögtön azt akarja, hogy dugjam meg....nekem ez sok lenne, mert érzések által vagyok vezérelve, szeretném, ha alakulna a kapcsolat.

Ha megdugom, vagy valakivel random lefekszem az megint más dolog, de kapcsolatban az érzéseket, érzelmeket, törődést és szeretetet részesítem előnyben.

2022. máj. 7. 18:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#9 Ezer oka lehet. Ez csak egy tulajdonság, amit kiemeltél, van még ezen kívül 100 másik.
2022. máj. 7. 23:28
 12/15 A kérdező kommentje:
#10 egyik sem taszító.
2022. máj. 7. 23:51
 13/15 anonim ***** válasza:
85%
A legtöbb mai lánynak a regimodi=unalmas. Nem kell hogy rögtön az első alkalommal lefekudjetek. De a tapasztalatom az,hogyha egy olyan fiúval találkozok akin látom hogy már első alkalommal azt akarja,azzal több köztünk a feszültség,sokkal izgalmasabb és kivanatosabbnak érzem magamat. Nem kell hogy az első alkalommal rögtön lefekudjetek,de lehet az a gond hogy nem mutatod ki eléggé ha kívánod a lanyt.
2022. máj. 8. 11:38
 14/15 anonim ***** válasza:
63%
Lehet hogy pont rossz lányokat fogsz ki, máshol kéne keresgélned.
2022. máj. 8. 16:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Legnagyobb problémád az hogy milyen vagy. Oké mondjuk egy introvertáltabb, régi módibb lánnyal össze jöhetsz aki mondjuk külsőre ilyen 6-7 kategória mert neki még úgy taníthatták hogy így kell csajozni. De amint már 8-10-es lányokra mennél rá magadtól is rájössz hogy nagyon nem így kell csajozni mert oda ez édeskevés meg full szar megközelítés hogy működnek a lányok. Jó hír hogy lehet hogy lesz olyan lány csak idő meg kis mázli kérdése. Nem lehetetlen
2022. máj. 10. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!