Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kell egy ilyen fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kell egy ilyen fiú a lányoknak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az én problémám, hogy "régimódi" vagyok. Ha valaki tetszik, azzal beszélgetek először, aztán randi, udvarlás és utána a többi.

Tisztelem és szeretem a lányokat, igyekszem a tenyeremen hordozni őket.

Mégis, akivel komolyabb lenne, rögtön azt akarja, hogy dugjam meg....nekem ez sok lenne, mert érzések által vagyok vezérelve, szeretném, ha alakulna a kapcsolat.

Ha megdugom, vagy valakivel random lefekszem az megint más dolog, de kapcsolatban az érzéseket, érzelmeket, törődést és szeretetet részesítem előnyben.

2022. máj. 7. 18:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
17%
Ő meg tudni szeretné, hogy érdemes-e időt és energiát áldozni rád. Teljesen jogos elvárás.
2022. máj. 7. 19:27
 2/15 A kérdező kommentje:
aha és abból honnan fogja megtudni hogy megdugom??
2022. máj. 7. 19:39
 3/15 anonim ***** válasza:
14%

A szex egy fontos része a kapcsolatnak. Ha nem stimmel a szex, akkor nehéz fent tartani a kapcsolatot.

Persze az ismerkedés a fontos, de a mai felgyorsult világban tényleg gyorsabban pörögnek a dolgok a kelleténél.

2022. máj. 7. 20:10
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam hogy egyáltalán nem akarok szexelni hanem azt hogy RÁÉR és azt hogy nem akarok FŰVEL-FÁVAL dugni. Szövegértés 1-es.
2022. máj. 7. 20:20
 5/15 anonim ***** válasza:
20%

Minek kérdezel, ha minden választ lehurrogsz?

Akkor old meg magadnak!

Vagy írd le azt is, hogy milyen választ vársz... 🤷🏻‍♀️

2022. máj. 7. 20:24
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Én pont fordítva vettem észre, engem volt olyan fiú, aki azért hagyott ott, mert nem akartam lefeküdni vele az első randin.

Én nagyon tudnék tisztelni egy olyan srácot, aki nem így viselkedik, és gondolom nem én vagyok az egyetlen. Szóval ne add fel, biztosan fogsz találni neked való lányt :)

2022. máj. 7. 20:25
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindig ez a probléma akkor három opció van, vagy nem a komoly lányokat találod meg, mint a #6, vagy félreértelmezhető jeleket küldesz ami miatt azt hiszik csak kefélni akarsz (bár ezt nem tartom valószínűnek), vagy pedig csak szexre találnak alkalmasnak és nem akarnak kapcsolatot veled.

Amúgy pont így vagyok én is, mindig azokat fogom ki akik csak szexkapcsolatot akarnak 😕

2022. máj. 7. 21:00
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ez az oka, hogy nem kedvelnek.
2022. máj. 7. 21:31
 9/15 A kérdező kommentje:
akkor mi?
2022. máj. 7. 21:32
 10/15 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, hogy taszító a stílusod vagy a kinézeted.
2022. máj. 7. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!