Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves barátnőm "szerelmes"...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves barátnőm "szerelmes" egy 24 éves srácba és át akar menni hozzá mit tegyek?

Figyelt kérdés

2022. máj. 7. 15:47
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
80%

Én úgy csinálnám, hogy előbb meg kéne ismerkednie a srácnak a szülőkkel és ha rendben van, akkor utána együtt alhatnak. Csak azért, mert létezik olyan, hogy egy 24 éves srác nem csak szexet akar. Viszont ahogy írsz róla, nem úgy tűnik, hogy ez a kategória. Mindenesetre, ha a lány szereti, akkor én meghívnám a srácot egy vacsira és ha nem akar eljönni, akkor talán a lánynak is gyanús lesz, bár ki tudja. Ha szerelmes, akkor az olyan mintha drog hatása alatt lenne. Nehéz kijózanítani.

Én jártam 24 évesen 17 éves lánnyal és jól megvoltunk. Nagyon jól tudtunk szellemileg és érzelmileg is kapcsolódni. Szóval én nem húznám rá a korkülönbségre azt, hogy a srác tuti szexet akar. Egy huszonéves srác is akarhat komoly kapcsolatot egy tizenévestől, de te ismered ezt a srácot.

2022. máj. 18. 01:19
 32/41 anonim ***** válasza:
#29 vagyok a #28-nak szolt a hozzaszolasom.
2022. máj. 18. 21:11
 33/41 anonim ***** válasza:
Nem rúgta tökön, hanem védekezett az ismerősöm akit megpróbált megerőszakolni egy 25 éves. Akkor a lány, csak 16 éves volt, ugyanígy megismerkedtek jó volt, csak a srácnak eldurvult az agya.
2022. máj. 18. 21:50
 34/41 anonim válasza:
76%
Na mi volt? Mert ez május 7.-én volt ...
2022. máj. 19. 19:03
 35/41 A kérdező kommentje:

#34 Csak a kérdés kiírása volt május 7.-én!;))

Egyébként neharagudj, de nem szeretném kiteregetni hogy pontosan mi történt, viszont azt (sajnos) magabiztosan állíthatom, hogy jók a megérzéseim, és jó emberismerő vagyok.

Hát, bár tévedtem volna... :)

2022. máj. 21. 00:00
 36/41 anonim ***** válasza:
Sikerült a barátnődet meggyőzni?Vagy a szüleivel beszélni?
2022. máj. 22. 11:57
 37/41 A kérdező kommentje:
Hát, a szülei már tudják.
2022. máj. 22. 13:57
 38/41 anonim ***** válasza:

Mit szóltak?

Én össze jönnék 25 évesen is egy 16 évessel nem lenne gond.

2022. máj. 22. 14:06
 39/41 A kérdező kommentje:
Az igazat megvallva, az apukájáról nem tudok sok mindent nyilatkozni hogy miként reagált, mivel nem élnek együtt az anyukájával, talán ő nyugodtabban kezelte, de az anyukája az eléggé kiakadt, főleg azon hogy úgy ment át a sráchoz hogy erről szinte csak én tudtam. De fun fact, hogy azóta is beszélnek.
2022. máj. 22. 15:10
 40/41 anonim ***** válasza:

Nézd sok 20-30 év körüli férfi, fiú akinek nincs megfelelő egzisztenciája, simán összejön egy tinilánnyal,mert egy 20-30 év körüli nőnél már nagyon nagyon számít a pénz.

Egy tinilánnyal még őszinte szerelmet lehet kapni, de felnőtt korban sok sok van olyan ,hogy a másikkal csak a pénzéért egzisztenciájáért van vele, jó elviselem ezt a pasit, mert jól keres, jövőben lehet családot alapítani, de amúgy nem jön be stb.

2022. máj. 22. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!