Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves barátnőm "szerelmes" egy 24 éves srácba és át akar menni hozzá mit tegyek?
Mielőtt bármit tennél vagy mondanál gondold végig:
- Mit jelent, hogy "szerelmes"?
- A barátnőd biztos szeretné, hogy beleszólj a magánéletébe?
- Úgy gondolod, hogy a srác csak kihasználná?
- Te mit gondolsz erről az egészről? Te mit tennél a helyében?
- Beszéltél korábban már vele erről?
- Csalódott lennél ha a srác lefeküdne a barátnőddel és utána otthagyná?
- Fordított helyzetben a te barátnőd mit tenne?
Ezeket a kérdéseket tisztázd magadban először utána beszélj a barátnőddel erről az egészről! A döntését fogadd el! Ne próbáld meggyőzni az ellenkezőjéről! A szerelem vak, de legalább hamar múlik. Ha nem úgy sül el a dolog ahogy ő szeretné, majd megvígasztalod, egy idő után elfelejti és lesz másik pasija. "Gyerekek" vagytok még, ezen sokan átesnek.
Hát érdemes lenne előtte egy kicsit beszélgetni vele amúgy is.
Mit akar? Megbeszélték-e, hogy valóban mindketten ugyanazt akarták? Valószínű, hogy a srác többet akar, akkor is, ha a barátnőd talán nem.
Van-e a barátnőd elég határozott ahhoz, hogy nemet mondjon, ha nemet érez?
Ha ő is szeretkezni akar, akkor fontos, hogy akkor érettek ahhoz, ha mindketten tudnak komolyan beszélni a vágyaikról, ill. hogy mit nem szeretnek, stb. sőt, ennél jóval több is kell hozzá, de ez az egyik fontos.
A barátnőd csak el akarja veszíteni, vagy belezúgott a srácba, és így akar a kedvére tenni? (Nyilván a kedvére is tesz, csak lehet, hogy hamar sírás lesz a vége.)
Könnyen lehet, hogy ez csak egyoldalú szerelem, a srác részéről csak játék, ami egy ideig érdekes, izgalmas, de aztán marha terhes, és ki lesz rúgva a csaj.
Köszönöm mindenkinek a választ. Csak hogy én is írjak ezekre valamit;
#16: "Csalódott lennél ha a srác lefeküdne a barátnőddel és utána otthagyná?"
Nem csalódott lennék, hanem rohadt mérges.
Nekem eleve se szimpi ez az egész, és nagyon féltem a barátnőmet mert tudom milyen, még az apróbb dolgok is olyan rosszul tudnak esni neki, hogy napokig azokon rágódik. Képzelem mennyire ki lenne, ha ez a csávó kidobná, miután lefektette. (És ahogy elnézem erre nagy is az esély.)
#18: "Van-e a barátnőd elég határozott ahhoz, hogy nemet mondjon, ha nemet érez?"
Sajnos szerintem nem. Mivel oda meg vissza van a srácért, kb. bármit meg tenne neki, szó szerint.
"A barátnőd csak el akarja veszíteni, vagy belezúgott a srácba, és így akar a kedvére tenni?"
Egyértelműen az utóbbi. És mint ahogy írtad, tuti sírás lesz a vége, de én szóltam.
Hát nem ő lesz az első, és nem is az utolsó, akinek összetörik a szívét, mert kicsit szeretethiányos, vagy akármi. Egy régi dal jutott az eszembe erről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!