Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves barátnőm "szerelmes"...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves barátnőm "szerelmes" egy 24 éves srácba és át akar menni hozzá mit tegyek?

Figyelt kérdés

2022. máj. 7. 15:47
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
15%
Győzd meg, hogy előbb szóljon a szüleinek
2022. máj. 7. 21:47
 12/41 anonim ***** válasza:
36%
Csak szexet akar vele?Mindkettőt milyennek ismered?
2022. máj. 7. 22:26
 13/41 anonim ***** válasza:
72%
Majd a saját hülyeségéből tanulni fog. Hiába mondanád neki, hogy nem jó ötlet úgyis egyből azzal jönne hogy csak irígykedsz rá, hogy vele szóba áll egy idősebb srác... Vagy bármi hasonló. Nyugodtan vegye be a nyeles aspirint, aztán mikor ignorálják utána majd átgondolja az életét miközben az összes pasit lehordja hogy mekkora szemetek :D 19/F
2022. máj. 8. 01:36
 14/41 anonim válasza:
78%
Az sem biztos, hogy a 24 éves nem szűz. Az is lehet, hogy összeházasodnak egyszer. Meglehet, hogy megdugja és többet fel se hívja. Te semmit se tegyél. Semmi közöd hozzá. Saját akarata van. Beszéljetek róla, de se rá, se lebeszélni nem szabad. 14 évesen ígérte meg a férjem hogy elvesz feleségül, ennek 25 éve. Van 4 gyerekünk és imádom az életem. Légy mindig a barátnőd mellett. Ha jó, ha rossz sül ki belőle. Ezért vannak a barátok.
2022. máj. 12. 23:57
 15/41 anonim válasza:
71%
Én a helyedben elmondanám neki, hogy oké, ha első alkalommal nem is lesz semmi, csak filmezés, popcorn, gáláns vállátkarolással, odabújással, de ha ebből aztán komolyabb dolog fog kialakulni, jó ha tudja, hogy nem lesz közös társaság, és a közös téma is hamar ki fog fulladni. A fiú barátai túl idős lesznek a lánynak, a lány barátai túl fiatalok és éretlenek lehetnek a srácnak... Így végül minden időt egymással töltenek, és egy idő után sok lesz... Annyiféle kimenetele lehet persze, de valahol sérülni fog valaki, és nagy eséllyel a leányzó. Ha mindenképp idősebb pasit akar, várjon pár évet, és "gyakoroljon" korabeliekkel, így ha elég idős lesz, tudni fogja kezelni a helyzetet, nem csak sodródni az árral, befolyásolva, esetleg kihasználva. És akkor itt még arról nem is írtam, mint a többiek, hogy mi van, ha a srác erőszakos lesz, elborul az agya, bántja, stb. Én első körben a barátnődet próbálnám meg kicsit képbe hozni, hogy mivel járhat egy ilyen, másodsorban jöhetne képbe a szülei/szüleid bevonása - emaitt sérülhet a ti kapcsolatotok is. Remélem, tudtam segíteni, és minden rendben lesz. F31
2022. máj. 13. 07:39
 16/41 kriszpo ***** válasza:
72%

Mielőtt bármit tennél vagy mondanál gondold végig:

- Mit jelent, hogy "szerelmes"?

- A barátnőd biztos szeretné, hogy beleszólj a magánéletébe?

- Úgy gondolod, hogy a srác csak kihasználná?

- Te mit gondolsz erről az egészről? Te mit tennél a helyében?

- Beszéltél korábban már vele erről?

- Csalódott lennél ha a srác lefeküdne a barátnőddel és utána otthagyná?

- Fordított helyzetben a te barátnőd mit tenne?

Ezeket a kérdéseket tisztázd magadban először utána beszélj a barátnőddel erről az egészről! A döntését fogadd el! Ne próbáld meggyőzni az ellenkezőjéről! A szerelem vak, de legalább hamar múlik. Ha nem úgy sül el a dolog ahogy ő szeretné, majd megvígasztalod, egy idő után elfelejti és lesz másik pasija. "Gyerekek" vagytok még, ezen sokan átesnek.

2022. máj. 13. 08:53
 17/41 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem meg a kérdező az aki át akar menni a 24 éveshez 🤣
2022. máj. 13. 14:12
 18/41 anonim ***** válasza:
22%

Hát érdemes lenne előtte egy kicsit beszélgetni vele amúgy is.

Mit akar? Megbeszélték-e, hogy valóban mindketten ugyanazt akarták? Valószínű, hogy a srác többet akar, akkor is, ha a barátnőd talán nem.

Van-e a barátnőd elég határozott ahhoz, hogy nemet mondjon, ha nemet érez?

Ha ő is szeretkezni akar, akkor fontos, hogy akkor érettek ahhoz, ha mindketten tudnak komolyan beszélni a vágyaikról, ill. hogy mit nem szeretnek, stb. sőt, ennél jóval több is kell hozzá, de ez az egyik fontos.

A barátnőd csak el akarja veszíteni, vagy belezúgott a srácba, és így akar a kedvére tenni? (Nyilván a kedvére is tesz, csak lehet, hogy hamar sírás lesz a vége.)

Könnyen lehet, hogy ez csak egyoldalú szerelem, a srác részéről csak játék, ami egy ideig érdekes, izgalmas, de aztán marha terhes, és ki lesz rúgva a csaj.

2022. máj. 14. 01:05
 19/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ. Csak hogy én is írjak ezekre valamit;

#16: "Csalódott lennél ha a srác lefeküdne a barátnőddel és utána otthagyná?"

Nem csalódott lennék, hanem rohadt mérges.

Nekem eleve se szimpi ez az egész, és nagyon féltem a barátnőmet mert tudom milyen, még az apróbb dolgok is olyan rosszul tudnak esni neki, hogy napokig azokon rágódik. Képzelem mennyire ki lenne, ha ez a csávó kidobná, miután lefektette. (És ahogy elnézem erre nagy is az esély.)

#18: "Van-e a barátnőd elég határozott ahhoz, hogy nemet mondjon, ha nemet érez?"

Sajnos szerintem nem. Mivel oda meg vissza van a srácért, kb. bármit meg tenne neki, szó szerint.

"A barátnőd csak el akarja veszíteni, vagy belezúgott a srácba, és így akar a kedvére tenni?"

Egyértelműen az utóbbi. És mint ahogy írtad, tuti sírás lesz a vége, de én szóltam.

2022. máj. 14. 08:50
 20/41 anonim ***** válasza:
62%

Hát nem ő lesz az első, és nem is az utolsó, akinek összetörik a szívét, mert kicsit szeretethiányos, vagy akármi. Egy régi dal jutott az eszembe erről:

https://www.youtube.com/watch?v=H_tkCCu7S6Y

2022. máj. 14. 11:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!