Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves barátnőm "szerelmes" egy 24 éves srácba és át akar menni hozzá mit tegyek?
Figyelt kérdés
2022. máj. 7. 15:47
21/41 anonim válasza:
#9-essel tudok leginkább egyetérteni, illetve mindenkivel, aki szülői beavatkozást javasolt. nem tudom, milyen a kapcsolatotok a szüleitekkel, de ha bármelyikükkel tudsz beszélni, már az is nagy dolog. sajnos nem egyszerű a helyzet, és lehet, hogy a kapcsolatod a barátnőddel megsínyli egy kicsit, de ettől még hidd el, nagyon is jól teszed, hogy aggódsz és nem hagyod annyiban a dolgot.
22/41 A kérdező kommentje:
Utolsó, na ugye! Köszönöm.
2022. máj. 14. 14:32
23/41 anonim válasza:
Milyen ez a srác?Alvilági vagy milyen,hogy ennyire rossz érzést kelt?
24/41 anonim válasza:
Olyan, aki talán könnyű friss husira vágyik.
25/41 A kérdező kommentje:
#23: Még a szeme sem áll jól. Csak rá kell nézni, milyen a stílusa, meg ahogy viselkedik. Sugárzik róla hogy olyan mint aki el van szállva magától, mutatja a nagy magabiztosságot, közben meg nem is az, és olyan furcsa dolgokat szokott mondani amit nem is értek, hogy miért.
2022. máj. 14. 23:00
27/41 A kérdező kommentje:
#26: Konkrét esetet nem írok, mert a végén még valaki felismer. A lényeg annyi, hogy szerintem meg a meglátásom szerint ez a pali nem azért van a barátnőmmel mert szerelmes:) és nem értem ezt miért csak én látom. De az alkalom közeledik, és én megmondtam.
2022. máj. 15. 07:49
28/41 anonim válasza:
Szerintem vigyázzon a barátnőd, az egyik barátnőmet így akarta megerőszakolni egy "férfi".
29/41 anonim válasza:
Mocskos féreg!Jól tökön rúgta?
30/41 NTBS válasza:
Beszélj a barátnőddel, oszd meg az aggályaidat vele. Talán megért vagy megnyugtat. A szülőket is bevonhatod, de azt zokon fogja venni. Próbálj a lelkére hatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!