Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg ennyire ritka dolog manapság?
Figyelt kérdés
Tegnap a barátnőm kissé elszontyolodott, amire természetesen az volt a reakcióm, hogy megnyugtattam. Beszélgettünk, lelkiztünk és mondta, hogy köszöni a kedvességemet. A válaszom csak annyi volt, hogy ez természetes, mire kifejtette, hogy tapasztalatai szerint manapság abszolút nem ez a jellemző. Ugyan nem saját tapasztalatai vannak (én vagyok az első barátja), csak a közeli ismerőseié, de akkor is durva, hogy ezt mondta.
Tényleg manapság ennyire ritka, hogy valaki normálisan bánik egy lánnyal?
Nem hiszem, kicsit túl van ez már szerintem tolva hogy mennyire rosszul bánnak a lányokkal
Rajtam kívül 3 embernek volt barátnője a baráti körömben és mind a négyünknek teljesen természetes hogyha a legkisebb gondja is van a barátnőnknek mindig ott vagyunk mellette, és szerintem ez a legtöbb fiatalnál is így van, persze vannak kivételek de én úgy gondolom hogy azért nem annyira rossz a helyzet mint amennyire azt gondolják sokszor
2022. máj. 1. 13:42
2/7 anonim válasza:
Mi az hogy manapság? Mert szerinted 10-20 éve mennyire voltak lelkisebbek az emberek? 😂😂
2022. máj. 1. 13:52
3/7 anonim válasza:
Igen sajna
2022. máj. 1. 14:45
4/7 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ milyen fiút fogsz ki. Vannak seggfejek, de azért egy normális srác egyértelműen megvigasztalja a barátnőjét, ha valami gondja/baja van.
2022. máj. 1. 14:56
5/7 anonim válasza:
Ha valaki egy érzelmi kretén, azt már a randin ki lehet szúrni. Nem kéne talán ezek ismeretében összejönni vele, aztán meg panaszkodni meg sajnáltatni magát meg szar az összes pasi.
2022. máj. 1. 15:21
6/7 anonim válasza:
Szerintem pont hogy nem ilyen rossz a helyzet. Szerintem általánosságban ez van, csak, ha valamikor ennek az ellentéte történik, akkor azt mindenki jobban megjegyzi. Szinte biztos vagyok benne, hogy mindenkivel előfordult már, hogy pont nem volt olyan hangulatban, hogy a barátnője hülyeségeivel kelljen foglalkozni, és ha valaki ilyenkor nem a legjobb módon kezeli a dolgot, akkor egyből az marad meg a másiknak, hogy mekkora egy bunkó paraszt.
2022. máj. 1. 18:10
7/7 anonim válasza:
ezt nehez felmerni, mert te elsz egy eletet, es masokera igazabol nagyon keves ralatasod van. rengetegen nonek fel ugy hogy valamilyen okokbol kifolyolag nincsenek ahhoz hozzaszokva hogy a sajat vagy masok probemaival foglalkozzanak. aki ilyen az nem fogja a masikat arra biztatni hogy beszelgessenek lelki dolgokrol, mert eszebe se jutna hogy olyat is lehet. sot lehet hogy aktivan kerulne, vagy kifejezetten ellenkezne ilyen beszelgetesek ellen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!