Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jó érzés a közösülés?
Sziasztok! 18 éves lány vagyok, a barátom 19 és nagyon remek a kapcsolatunk. ^^ Nemi élet ügyben pedig nem túl fényesek a dolgok.. Vele volt az első alkalmam.
Többször is lefeküdtünk már, de minden alkalommal fáj a behatolás, akármilyen nedves vagy kívánós vagyok. Persze, használunk síkosítot és óvszert is. Egyenlőre én a misszionárius pózt találom megfelelőnek, más póz még nem igazán vált be. Ha megy is a dolog, tehát csúszik rendesen, képes bennem mozogni (és ha már elértük azt, hogy nem fáj), nem szoktam érezni azt a jó érzést, amit úgymond kellene. Nem fáj, de nem jó. Minden próbálkozásnál az első behatolás rettentően fáj, többször még a második vagy a harmadik is. Megfelelően figyelünk egymásra, működik közöttünk a kommunikáció.
Abban kérnék segítséget, hogy hogyan tudnám élvezni, ha minden alkalom után visszaszűkülök és mindig fáj a behatolás? Esetleg valami tipp a szűkülés ellen (ha van)?
3. Egyszer anyukámmal, tavaly elmentünk hozzá, hogy megnézze, biológiailag minden rendben van e. Csak az ujját használta de akkor is nagyon féltem, pánikoltam és sírtam, mert fájt és nem szeretem, ha a barátomon kívül más oda nyúl. A nőgyógyász egyébként tapasztalt, normális vot. Azt mondta, minden rendben, csak nagyon erős a szűzhártyám.
4. Nem, tökéletes a mérete szerencsére, legalább is számomra. ^^
Komolyan kérdezem, hogy magadnak mennyire kényelmes?
Mennyi ujjad fér be? Mennyire kényelmes egy dildó?
Szerintem előbb tapasztald ki, hogy te mit szeretsz, mi a túl nagy, mi a túl mély és ha ez megvan akkor beszéld meg a barátoddal a tapasztalataid.
Lovagló póz ahol a szöget és a mélységet te irányítod?
Nem lehet, hogy túl vastag? Spec nekem a hossz az lényegtelen, de ha túl vastag csak a szenvedés és fájdalom lesz.
Fejben lehet nálad a gond nem tudsz ellazulni, az előző jól írta hosszu idő türelem kell hozzá.
Esetleg pici alkohollal jobban el tudnál lazulni
Fel a fejjel menni fog😊
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!