Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek itt az ideje?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek itt az ideje?

Figyelt kérdés
A barátommal már 5 éve együtt vagyunk. Már egy ideje mindketten kívánjuk egymást, de félek hogy túl korai még. Úgy érzem érett vagyok már. Szerintetek?18/L

2017. dec. 28. 21:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugdíj előtt már őrültség lenne, inkább várd ki, biztos ami tuti!

Itt van az már mindjárt!

-.-

2017. dec. 28. 21:21
 2/13 anonim válasza:
A kor alapján teljesen rendben van, 5 év hosszú idő, ha most érzed magad késznek hozzá, akkor nem kérdés, hogy normális, és okés a dolog.^^ Ezt te tudod, nem hiszem, hogy probléma lenne belőle.
2017. dec. 28. 21:21
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat :) #1: engem nem érdekel a bunkóságod, de itt vannak lehet problémával küzdő emberek gyakorin. Ez nekik nagyon rosszul esne úgyhogy legyszives ne írj ilyen válaszokat gyakorira .
2017. dec. 28. 21:25
 4/13 A kérdező kommentje:
De szerintetek 5 év utan nem korai? Es 18 évesen?
2017. dec. 28. 21:25
 5/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Én olyan 3 hónap után feküdtem le a barátommal 17 évesen, és még mindig nagyon szeretjük egymást.
2017. dec. 28. 21:27
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem öt év után egyáltalán nem korai, ha szeretitek egymást, nem lesz semmi gond. :)
2017. dec. 28. 21:28
 7/13 A kérdező kommentje:
Elmondanád milyen élmény volt?🤗
2017. dec. 28. 21:28
 8/13 anonim válasza:
Nekem eléggé fájt az első, de nagyon szerettem a partnert, így lelkileg egyáltalán nem sérültem, és végül is fizikailag sem volt rosszabb annál, mint amire számítottam.:D A katarzis nyilván elmaradt, és nem is tartott olyan sokáig, amit akkor nem bántam, de örültem, hogy megtörtént, és túl voltam rajta, mert utána csak jobb lett folyton.^^ A srácnak is én voltam az első, így együtt tudunk fejlődni, szóval semmi para.:D Szerencsém van, hogy könnyen nedvesedem, így max a szűkösségem miatt akadnak problémák bemenetelkor, de második alkalomra már nem is fájt annyira.^^ Persze ez is egyénfüggő, van, akinek az elsővel sem gyűlik meg a baja, de valaki még 10 alkalom után is néha felszisszen szex közben. Azt javaslom, semmiképp se görcsölj rá, mert ha az első nem is sikerül olyan fantasztikusan, utána jobb és jobb leszel, és élvezni is fogod.^^
2017. dec. 28. 21:32
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hmm. Mivel kiírtad ezt a kérdést, én a helyedben még várnék kicsit. Ha félsz, hogy túl korai, akkor bizony az is. Az alapján, hogy 5 éve együtt vagytok, 18 éves vagy kicsit sem lenne korai, sőt meg lep, hogy még szűz vagy, főleg a 21. században (de örülök, hogy vannak még ilyen emberek is.) Szerintem ez egy olyan dolog, ami akkor nem korai, amikor késznek érzed magad rá. Persze bizonyos határokon belül. Arról erősen megvan a véleményem, ha valaki 17 (fiúknál 16) év alatt veszti el. Főleg ha egy buliban beb*szva. Vagy pár nap/hét után.
2017. dec. 28. 22:13
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megtörtént a dolog, és nagyon jó volt. ^ ^
2017. dec. 30. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!