Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan írhatnék rá?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írhatnék rá?

Figyelt kérdés

Nemrégiben bukkantam rá egy lányra Instagramon és nagyon megtetszett nekem.

Gondolkodtam sokat rajta, hogy hogyan írhatnék rá. Ilyen szokásos uncsi "szia, mizu stb" kezdést nem akarok.

Az a hatásos módszer, hogy egy strory-ra reagálok sem jöhet be, hiszen kikapcsolta a regálásokat.

Kérdésem hogy, hogyan írhatnék rá, hogy kicsit kitűnjek a tömegből és ne az érzése legyen hogy én márpedig mihamarabb össze akarok vele jönni.

Értelmes válaszokat várok. Köszönöm.

2022. ápr. 26. 15:54
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel úgy írnék, ha fiú lennék, hogy mikor olyat tesz ki a napjába ahol étel, ital van, kommenttel írnám, hogy legközelebb velem is eljöhetne egy italra/hambira. De igen ez már randira felhívás. Mondjuk nem értem miért nem akarod a tudtára adni nyiltan, minek csak jeleket adni :DD mire vársz? Ha tetszel te is úgyis szívesen találkozik, ha meg nem akkor fölösleges az időd pazarolni.
2022. ápr. 27. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!