Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan barátkozzak vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan barátkozzak vele?

Figyelt kérdés

11.-es fiú vagyok, 18 éves és az egyik srác évfolyamtársam nagyon szimpatikus. Szeretnék vele barátkozni. Bejelöltem instán és facebookon is, mindkettőnél egyből visszaigazolt. De soha nem beszéltem vele, csak nezzük egymást. A tesi a közös óránk, de ott is csak összenézünk. Tegnap elment mellettem a folyosón megijedtem hogy most hirtelen itt van és nem mertem köszönni neki, csak egymást néztük. De ha a városba jön velem szembe (ami többször is előfordult már) akkor merek köszönni neki...

Most így nyár előtt nagyon szeretnék vele összebarátkozni, hogy legyen egy barátom, meg akivel tudok találkozni is, csak annyira félek. Nem tudom h mit csináljak. Ha a haverjaival van nem merek odamenni hozzá. De azt az egyet nem értem, hogy miért van az, hogy tesin egy csomószór összenézünk. Lehet bejövök neki? Mert csak úgy fiúkkal én nem szoktam ennyiszer összenézni. De vele valahogy találkozik a tekintetünk. Milyen lépéseket tegyek? Kérlek tudtok ebben segíteni?

Ahol találkozok vele:

Amikor kijövök a terméből ott szokott néha állni az ajtó mellett

Tesin, és a folyosón meg amikor elmennek a haverjaival a termünk mellett. Egyedül nagyon ritkán van.

Remélem hogy érthetően le tudtam írni mindent.köszönöm ha valaki segít és jó tanácsokat ad

2022. ápr. 23. 10:31
 1/2 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy nem csak barátkozni akarok vele hanem összejönni vele. De ha ez nem menne jó lenne a barátság is.
2022. ápr. 23. 18:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha írnál neki mondjuk?

Írd meg neki hogy szimpatikus neked vagy bármjt. Idővel meg úgyis kiderülnek a szándékai is

2022. ápr. 26. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!