Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez hatásos?
Figyelt kérdés
Ha egy srác egy lányra így írna rá instán, hogy elküld egy labda emojit és odaírja, hogy bocsi, véletlenül gurult ide hozzád a labdám. És onnantól már lehetne folytatni egy beszélgetést. Csak, hogy ne ilyen uncsi szia, mizu stb. legyen.2022. ápr. 23. 09:26
1/7 anonim válasza:
Szerintem jobb ha ha kitalálsz valami témát amivel ráírsz, de ennél még talán a szia mizu is jobb. Azzal nem jársz jól ha azt hiszi hogy véletlenül írtál neki.
2/7 anonim válasza:
hát ez nagyon erőltetett...
engem alapból nem érdekelne egy focimániás csóka
3/7 anonim válasza:
Rettenetes. Ez egyetlen esetben fog működni: ha eleve beléd van zúgva, és tökmindegy mit írsz, akkor is örülni fog. Mivel erre, ha jól sejtem, csekély az esély, hagyd a francba a labdát, és keríts egy jó indokot, amivel ráírhatsz, vagy pedig állj elé nyíltan és terítsd ki a lapjaidat.
5/7 anonim válasza:
Őszintén? Nem nagyon tudnék erreit vissza írni.
"Semmi baj." - ezzel nem lennél előrébb.
" Mindjárt vissza adom csak a kutyám még játszik vele 🐕⚾" - ez megint erőltetettnek tűnik részemről. Ilyet akkor írnék ha bejösz vagy vagyunk már olyan jóba, hogy poénkodjunk ilyenekkel. De ha full ismeretlenül ezzel nyitsz esélytelen hogy ilyet vissza írjak.
6/7 anonim válasza:
Egyenes, öszine, tiszta beszéd hatásosabb lenne. ÈRtem, hogy vicceset szeretnél, de ez, amit idevicceltél, szerintem egy´ltalán nem jó.
7/7 anonim válasza:
Én gáznak és éretlenek tartanám, inkább reagálj egy storyára és abból legyen beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!