Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez nálatok mennyire lenne "hatásos"?
Nos az van, hogy több mint fél éve tetszik egy lány, azonban suli közben nem mertem leszólítani. (Igen, egy gimibe járunk) Viszont azt határoztam el magamban, hogy ha fél év múlva is tetszik és nem csak valami fellángolás, akkor teszek az ügy érdekében. Na most a kérdésem az lenne, hogy mi lenne a reakciótok, ha egy fiú most ezt írná nektek:
Szia! Soha életemben nem láttam nálad szebb lányt! Tudom, hogy ez az írásos dolog béna, de a korona jóvoltából nem igazán tudom máshogy közölni veled. Szeretnélek jobban megismerni. Van kedved beszélgetni?
Nem vagyok egy csúnya gyerek, visszajelzések alapján, illetve szerintem tetszem a lánynak, de nem vagyok benne teljesen biztos.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Ah ez aranyos. Én tuti értékelném ha így írna nekem valaki.
Sok sikert, majd lécci mind el hogy sikerült!
Szerintem ez kicsit megijesztené a lányt.
Kicsit visszafogottabban kéne vele közölnöd, akkor nagyobb az esélye, hogy nem ijed meg.
Inkább valami:
Szia,bocsi hogy csak neten írok.Most a korona miatt ez van.Szimpatikus vagy,ha gondolod beszélgethetnénk.
Szerintem az elején az ilyen bókok,még túl sokak.Egyből arra szociálnék,hogy ezt minden csajnak így bemásolja.Ettől az elején megijednék,bármennyire helyes vagy.
Ne támadd így le! A lányok néha megijednek, ha ilyent írsz neki. Nem kell egyből arra térned, hogy gyönyörű, viszont az előbbi hozzászólók írtak jókat, talán te is olyasmit kéne. Később szerintem simán megírhatod, hogy nagyon szépnek tartod. Így kicsit bennem azt az érzést keltenéd, hogy csak azért írod, hogy visszaírjak.
Sok sikert!
L
Szia, kedves Leokádia! Te annyira szimpatikus vagy nekem, hogy a suliban meg sem merlek szólítani, meg, hát itt van ez a korona is.
ezért írok itt neked és kérlek, gyere el velem eg kávéra majd, ha lesz idöd és kedved is. Lehet akár ma is, nekem 6 órám van, ha neked több, akkor megvárlak, mert szivesen megismernélek egy kicsit jobban is. Kézcsókkal: lajos
Természetesen ez csak minta.
Utsó 😂😂
Azóta eltelt egy kis idő. Egyetemre járok.
Egyébként második "randin" friendzone-olt, de köszönöm a kedves megjegyzéseket, válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!