Lányok, nektek melyik hajvitamin vált be? Egy ideje nagyon el kezdett hullani a hajam, és a fodrászom mondta, hogy szedjek rá vitamint, de nem tudom melyik lenne hatásos.
Figyelt kérdés
Régen szedtem már mindenfélét, de mindegyiktől vagy hányingerem volt, vagy kipattogtam, így feladtam.2021. szept. 27. 01:26
2/5 anonim válasza:
Ugyan nem kifejezetten hajra van, de nekem pl a biotech USA women multivitaminja az ami nagyon bevalt. Mikor szedem akár 2 cm-t is nő egy hónapban és a betegségek is elkerulnek.
3/5 anonim válasza:
A dm-es nekem is beválni látszik. Olcsó is.
4/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam a dm-est többször is, de mindig hányingerem volt tőle, meg kipattogtam
2021. szept. 29. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!